ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έρευνα των Αρχών για το βίντεο με τη σύλληψη του 43χρονου στον Πειραιά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έρευνα των Αρχών για το βίντεο με τη σύλληψη του 43χρονου στον Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε συμφωνήσει στην μαγνητοσκόπηση της επιχείρησης. 

Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν μια είδηση προκάλεσε και σοκ και ανακούφιση. Από τη μια ο κόσμος σοκαρίστηκε μαθαίνοντας ότι ένας 43χρονος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά για να βρεθεί ερωτικά με μια 13χρονη. Από την άλλη ανακουφίστηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της ανήλικης παγίδευσε τον 43χρονο και συνελήφθει από την αστυνομία.

Μάλιστα, στην όλη υπόθεση βοήθηκε και ο γνωστός Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος κατέγραψε την επιχείρηση σύλληψης και τη Δευτέρα μίλησε για το συμβάν. Ωστόσο αυτό ενδεχομένως να του προκαλέσει πρόβλημα.

Όπως έγινε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς δεν είχε την έγκρισή της. Ενώ παράλληλα εξετάζεται στο γιατί δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Το βίντεο που άναψε «φωτιές»

Τη Δευτέρα ο Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από βίντεό του, αποκάλυψε την επιχείρηση στην οποία συνελήφθη ο 43χρονος άνδρας ο οποίος παγιδεύτηκε από πατέρα ανήλικης ενώ επιχειρούσε να συναντηθεί μαζί της.

Στο βίντεο ο Κοψιάλης περιγράφει πώς με τη βοήθεια του πατέρα της μικρής και της αστυνομίας παγιδεύτηκε ο 43χρονος. Όπως αναφέρει ότι ενημερώθηκε από τον πατέρα της μικρής ότι ένα γυναικείο προφίλ επέμενε να στέλνει μηνύματα άσεμνου περιεχομένου στη μικρή μέσω του Instagram. Σε ένα από τα άσεμνα βίντεο φαινόταν καθαρά το πρόσωπό του.