ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πειραιάς: Πώς πατέρας 13χρονης παγίδευσε τον 43χρονο επίδοξο βιαστή της κόρης του

Πειραιάς: Πώς πατέρας 13χρονης παγίδευσε τον 43χρονο επίδοξο βιαστή της κόρης του

Πειραιάς: Ο 43χρονος παραδέχτηκε πως μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης προσέγγιζε γυναίκες και ανήλικες!

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του πατέρα της σώθηκε μια ανήλικη στον Πειραιά από τα... νύχια ενός 43χρονου ο οποίος ήρθε από την Αχαΐα στην Αττική για να συνευρεθεί ερωτικά με το κορίτσι!

Ειδικότερα, ο Α.Π. μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης «instagram» αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, με την Κ. Μ. γεν. 2011.

Η ανήλικη ενημέρωσε τον πατέρα της, Η.Κ, ο οποίος συνέχισε να συνομιλεί από το προφίλ της κόρης του, παριστάνοντας την ίδια, επιτυγχάνοντας να κανονίσει ραντεβού με τον 43χρονο για την 18/01/2024 σε οικία φίλου του στον Πειραιά ο οποίος μετέβη από την Πάτρα Αχαΐας όπου διαμένει, προκειμένου να συναντήσει την ανωτέρω ανήλικη.

Ο πατέρας της ανήλικης ειδοποίησε το Κ.Α.Δ και προστρέξαντες Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησαν τον 43χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου και συνελήφθη.

Περισσότερα τα θύματά του!

Απολογούμενος ο Α.Π ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τους τελευταίους μήνες προσέγγιζε μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω της εφαρμογής INSTAGRAM γυναίκες και ανήλικες κορίτσια, επιδεικνύοντας ανάλογη συμπεριφορά, για να ικανοποιεί τις γενετήσιες ορμές του.

Ο πατέρας της ανήλικης παρέδωσε στην Υ.Α.Π. σε usb-stick στιγμιότυπα οθόνης από τις ανωτέρω συνομιλίες στην εφαρμογή INSTAGRAM, φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου και ανάλογα βίντεο.

Κατόπιν παραγγελίας της Υ.Α.Π., πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του 43χρονου καθώς και στο ΙΧ του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ηλεκτρονικές μικροσυσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων αντίστοιχου περιεχομένου. Από την κατοχή αυτού κατασχέθηκε ένα -1- σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε ερωτικά βοηθήματα-εξαρτήματα.

Οι κατασχεθείσες ηλεκτρονικές μικροσυσκευές απεστάλησαν στη Δ.Ε.Ε. κατόπιν αιτήματος της Υ.Α.Π. για άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιών, καθώς και την εξαγωγή, τυχόν ανάκτηση και ανάλυση του συνόλου των ψηφιακών δεδομένων που περιέχονται σε αυτά.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία και λοιπά κατασχεθέντα πειστήρια, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 19/01/2024 στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, απ’ όπου παραπέμφθηκε στη ΣΤ ́ Ανακρίτρια, η οποία διέταξε την επαναπροσαγωγή του την 09:30 ώρα της 23/01/2024.

Από την ΣΤ’ Ανακρίτρια εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και δυνάμει αυτού, παραγγελία για φυλάκιση υποδίκου για το Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης.