ΕΛΛΑΔΑ

Διδυμότειχο: Αδερφάκι του κοριτσιού που δάγκωσαν ποντίκια το νεκρό βρέφος

Διδυμότειχο: Αδερφάκι του κοριτσιού που δάγκωσαν ποντίκια το νεκρό βρέφος

Το βρέφος εμφάνιζε εικόνα ακραίας παραμέλησης και φαινόταν μικρότερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα

Ένα ακόμη βρέφος έχασε τη ζωή του στον Έβρο. Το άτυχο μωράκι μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου η μητέρα του με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να το κρατήσουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά. Το μωράκι είχε σβήσει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pameevro.gr, το μωρό εμφάνιζε εικόνα ακραίας παραμέλησης και φαινόταν μικρότερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, το βρέφος φέρεται να ανήκει στην οικογένεια των Ρομά, που το 2019, είχαν φτάσει ξανά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς το μεγαλύτερο τότε παιδί τους, ένα κοριτσάκι ηλικίας 3,5 μηνών, έφερε δαγκωματιές από ποντίκια.

Άμεσα τότε αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς, ενώ το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά σοβαρών τραυμάτων του, τόσο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όσο και από νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας μετέπειτα.

Τότε ο 22χρονος πατέρας είχε ζητήσει συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι οι συνθήκες που ζούσε ήταν «ικανοποιητικές». Όμως, ο θάνατος του βρέφους αποδεικνύει σίγουρα το αντίθετο.