ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η ξανθιά και ο Πολυχρονόπουλος παίζουν «φρουτάκια» δίπλα δίπλα

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η ξανθιά και ο Πολυχρονόπουλος παίζουν «φρουτάκια» δίπλα δίπλα

Πολυχρονόπουλος: Μαρτυρίες θαμώνων υποστηρίζουν πως έβλεπαν συχνά μαζί τη γυναίκα με τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας να παίζουν τυχερά παιχνίδια

Μία φωτογραφία στην οποία απαθανατίζονται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και η ξανθιά γυναίκα να παίζουν σε κατάστημα, φρουτάκια καθισμένοι δίπλα δίπλα.

Σημειώνεται πως η γυναίκα η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου αλλά είναι και εθελόντρια στον Άλλο Άνθρωπο, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή μαζί του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA, η φωτογραφία είναι από το 2019, και ο Πολυχρονόπουλος πολλές φορές ήταν μαζί με μία κυρία.

Στη φωτογραφία φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον κ. Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον βοηθούσε στη δράση του, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα εάν και τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γυναίκα σε δηλώσεις της αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Πολυχρονόπουλο και την υπόθεση για την οποία κατηγορείται: «Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μη σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο για να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άντρας μου είμαστε εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας χρόνια. Αν μια φορά βρεθήκαμε…

Με τον κύριο Πολυχρονόπουλο μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια. Δεν ξέρω τι να σας πω, τι να σας πω; Αν εγώ έχω παίξει σε (…), πού είναι αυτό το (…). Δεν πρόκειται να σας πω τίποτα, γιατί αυτό δεν αφορά εμένα, αλλά τον κύριο Πολυχρονόπουλο».

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, που σκιαγράφησε το προφίλ της, η ξανθιά κυρία

  • Σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό χώρο,
  • Είναι εθελόντρια στον «Άλλο Άνθρωπο»,
  • Γνωρίζονται με τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «άλλος Άνθρωπος» από το 2011,
  • Το 2016 προχώρησε στην ίδρυση εθελοντικής ομάδας θεάτρου,
  • Πρωταγωνιστεί στις δράσεις της κοινωνική κουζίνας.