ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην εργοδότης Πολυχρονόπουλου: Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, μυθομανής και ψεύτης

Πρώην εργοδότης Πολυχρονόπουλου: Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, μυθομανής και ψεύτης

Πολυχρονόπουλος: Χωρίς τέλος οι καταγγελίες για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας - Σοκάρει η αποκάλυψη του πρώην εργοδότη του

Απίστευτες καταγγελίες από πρώην εργοδότη του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλο, ο οποίος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς περιέγραψε τον ιδρυτή του Άλλου Ανθρώπου.

Ο επιχειρηματίας ήταν εργοδότης του το 2008 και τον χαρακτήρισε μυθομανή, ψεύτη και επικίνδυνο, καθώς τον έπιασε να μπαίνει σε ιστοσελίδες με φρουτάκια.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Το 2008, τον είχα υπεύθυνο. Ήταν υπεύθυνος των πωλητών. Με το που τον είδα, είπα: “Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι αυτός που δείχνει”.

Ανακάλυψα ότι καθόταν αργά στο γραφείο από το σταθερό τηλέφωνο και ενώ ο λογαριασμός φερ' ειπείν ήταν ας πούμε 100 ευρώ, μου είχε έρθει έναν μήνα 500 ευρώ και ψάχνοντας τους αναλυτικούς λογαριασμούς, ανακάλυψα ότι έπαιρνε τηλέφωνο 090, πορνό και μετά, ανακαλύψαμε από το ιστορικό του υπολογιστή του ότι έμπαινε συνέχεια σε ιστοσελίδες πορνό, ραντεβού και online bet και καζίνο κ.λπ.

Γενικά είναι ένας άνθρωπος με πολλές εμπάθειες και έτσι, μόλις τα ανακάλυψα αυτά, πήρα την απόφαση και τον έδιωξα», τόνισε πρώην εργοδότης του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Τον αντιμετώπισα, το παραδέχθηκε και τον έδιωξα. Του λέω: “Τι είναι αυτοί οι λογαριασμοί ρε συ Κώστα;”. “Δεν θα ξαναγίνει”, μου είπε. Δεν του έδωσα φυσικά καμία ευκαιρία και τον έδιωξα και στο ραντεβού που κάναμε για να τον διώξω, με κορόιδευε ότι το αυτοκίνητο που τού είχα παραχωρήσει σαν οδηγός ότι το είχε σε κοντινό νησί για να του πω:

“Εντάξει, κράτα το μωρέ και θα τα βρούμε” και όταν τον πίεσα και του είπα: “Πάμε τώρα στον Πόρο να μου δώσεις το αυτοκίνητο”, μου λέει ότι είναι στο απο κάτω στενό με αλάρμ. Έτσι μου είπε, για να μην μου το δώσει. Μου είπε ψέματα δηλαδή, ότι το αυτοκίνητο ήταν στον Πόρο και ότι θέλει να το κρατήσει αυτός και να πληρώνει εκείνος το μίσθωμα. Στο ψέμα ήταν άψογος», υποστήριξε μεταξύ άλλων. ακόμη ο πρώην εργοδότης του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες θαμώνων σε μαγαζί με φρουτάκια στα νότια προάστια για τη δράση του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Κωσνταντίνο Πολυχρονόπουλο ότι έπαιζει καθημερινά υπέρογκα ποσά, κι όπως αποκαλύπτει γυναίκα τελευταία φορά τον είδε πριν από 4 με 5 ημέρες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ο απολάμβανε και ιδιαίτερης μεταχείρισης.

«Βοηθά όσους έχουν ανάγκη», λέει ο κόσμος - Τον αδειάζουν νέες καταγγελίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εγκληματική οργάνωση και απάτη, μετά από σχετικό πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Την άποψη του για όσα ακούγονται για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο κατέθεσε στο Newsbomb.gr ο κ. Ερμής, ένας από τους ανθρώπους που έχουν βοηθηθεί από τον «Άλλο Άνθρωπο».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Εμένα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με έχει ευεργετήσει. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει. Του ζητάς πέντε σου δίνει δέκα.

Υπάρχουν πολλά συμφέροντα. Από την στιγμή που είναι καταγγελίες γιατί δεν πάνε στον εισαγγελέα να δούμε τι συμβαίνει; Πήγε στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα προχθές και είπε αν υπάρχει ένταλμα να έρθετε να με συλλάβετε. Δεν έχει κάτι να φοβηθεί».

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος ένας από τους εθελοντές των δράσεων της κοινωνικής κουζίνας ανέφερε μιλώντας στο Newsbomb.gr: «Εγώ το μόνο που έχω δει είναι ότι ο άνθρωπος βοηθάει. Και πολλούς μάλιστα.

Δίνει τρόφιμα σε οικογένειες, πληρώνει ενοίκια. Όλα αυτά που ακούγονται κάποιος τα έχει βγάλει για κάποιο σκοπό. Εμάς δεν μας αφορούν αυτά. Ήμαστε για άλλη δουλειά εδώ. Επίσης δεν τον έχω δει ποτέ να μπαίνει στο πρακτορείο. Άλλους έχω δει, αυτόν όχι».

Πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας αποκαλύπτει ότι είχε πάθος με τον τζόγο, τόσο που έπαιζε ακόμα και σε μαγαζί απέναντι από τον «Άλλο Άνθρωπο»....

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ωστόσο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και δηλώνει πως δεν «έπαιξε» ούτε σεντς από την κοινωνικη κουζίνα.

Σχετικές ειδήσεις