ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της Μυρτούς - «Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς...»

Πάρος: «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της Μυρτούς - «Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς...»

Πάρος: Η Μυρτώ βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου

Σε μία ανάρτηση που «ραγίζει καρδιές» προχώρησε η μητέρα της άτυχης Μυρτoύς, που δέχθηκε δολοφονική σεξουαλική επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς και έκτοτε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρία 100%.

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου να εκφράζει αγανάκτηση για την αντιμετώπιση από τους γιατρούς και τις απαντήσεις που τις έχουν δοθεί όσον αφορά στην υγεία της κόρης της.

«Νοσοκομείο Ευαγγελισμός από 29 Ιανουάριου 2024 μέχρι…», γράφει μεταξύ άλλων. «Κάτι πολύ απλό που έξω θα γινόταν σε μισή μέρα αλλά τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή, η υπομονή, η στεναχώρια μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας», προσθέτει.

«Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς. Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πώς το ξέρετε; Μέχρι του σημείου να ελέγχουν διά της αφής ένα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με άλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν», υπογραμμίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου:

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Όχι απο νοσταλγία ….
Από ανάγκη και μόνο…
Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ από 29 Ιανουάριου 2024…. μέχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλώ πολύ πως και γιατί?
Για κάτι πολύ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλά τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή , η υπομονή, η στεναχώρια μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κάνεις……
Και από πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδή?
Την πίεσα και το κατάλαβα.
Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικό λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφίας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλά μέχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ένα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με άλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχάνημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν. Ίσως πρέπει να γραφτεί στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλέον ειδήμονες, και θα επανέλθω ίσως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι είναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως. Και μετά πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατί αντέχεις…..
Μέχρι να σπάσεις και γαία πυρί μιχθήτω
και να ήταν μόνο σε μένα……»