ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά - ΑΕΚ: Συγκίνηση για την Μυρτώ της Πάρου - Στο γήπεδο και ο Μελισσανίδης

Κηφισιά - ΑΕΚ: Συγκίνηση για την Μυρτώ της Πάρου - Στο γήπεδο και ο Μελισσανίδης

Κηφισιά - ΑΕΚ: Μια όμορφη πρωτοβουλία πριν τη σέντρα του αγώνα, με την γηπεδούχο ομάδα να ανακοινώνει ότι θα σταθεί αρωγός στον αγώνα της Μυρτούς, την οποία φιλοξένησε στο γήπεδο.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κηφισιά και την ΑΕΚ, οι άνθρωποι των γηπεδούχων τίμησαν την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία εδώ και έντεκα χρόνια δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα.

Μαζί της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, που την στηρίζει πάντα. Ο ισχυρός άνδρας της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, δεσμεύτηκε πως η ομάδα του θα είναι δίπλα της, στη μάχη που δίνει καθημερινά.

Με ενημέρωσή της η Κηφισιάς τόνισε πως: «Η οικογένεια της Κηφισιάς και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Χρήστος Πρίτσας, έχουν την τιμή να φιλοξενούν απόψε μια ηρωίδα: τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Εδώ και δέκα χρόνια, η Μυρτώ μάς αποδεικνύει καθημερινά πως είναι μια πραγματική πολεμίστρια. Αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τις δυσκολίες, αλλά μάχεται καθημερινά. Μαζί της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, που την στηρίζει πάντα και παντού.

Ο κ. Πρίτσας αναλογιζόμενος το σπουδαίο μήνυμα που στέλνει η Μυρτώ, την στηρίζει έμπρακτα και δεσμεύεται πως η οικογένεια της Κηφισιάς θα είναι δίπλα της, στον αγώνα που δίνει καθημερινά. Μαζί του, η κ. Ελένη Ντελιφιλιππίδη, εκπρόσωπος της εταιρείας Elite Strom, η οποία -πιστή στο κοινωνικό της έργο- θα παρέχει τη Μυρτώ ειδικό ανατομικό εξοπλισμό».

Μάλιστα, αμφότερες οι δύο ομάδες δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο η Μυρτώ παραλαμβάνει μια φανέλα της Κηφισιάς, με την ΑΕΚ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δίκη μας Μυρτώ. Η Μυρτώ όλων μας»!

Η τραγική ιστορία της Μυρτούς

Στις 22 Ιουλίου του 2012, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη βρισκόταν με την οικογένειά της στην Πάρο και εκείνη τη μέρα επισκέφθηκε τη Χρυσή Ακτή.

Κάποια στιγμή η κοπέλα απομακρύνθηκε για λίγο από τη μητέρα της και πήγε προς τα βράχια. Άκουγε μουσική με ακουστικά και έτσι δεν αντιλήφθηκε τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος την πλησίασε και αφού της άρπαξε το κινητό, τη βίασε.

Κατόπιν προσπάθησε να τη σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Μετά πήρε μια πέτρα και άρχισε να χτυπά την κοπέλα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Έκτοτε βρίσκεται καθηλωμένη σε κρεβάτι με ποσοστό αναπηρίας 100%.

Στο Κηφισιά - ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης

Στο γήπεδο της Καισαριανής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (04/11) και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης παρευρέθηκε στις εξέδρες του "Μιχάλης Κρητικόπουλος", ενώ στο γήπεδο ήταν επίσης και ο γιος του, Γιώργος Μελισσανίδης.