ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μπλόκο με 300 τρακτέρ έστησαν οι αγρότες έξω από τη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Μπλόκο με 300 τρακτέρ έστησαν οι αγρότες έξω από τη ΔΕΘ
Newsbomb.gr

Στη νότια πύλη της ΔΕΘ πάνω στο πλακόστρωτο παρατάχθηκαν περί τα 300 τρακτέρ, προκειμένου οι αγρότες να δώσουν βροντερό «παρών» στην έκθεση Agrotica

Απόβαση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν οι αγρότες που με δεκάδες τρακτέρ διέσχισαν την πόλη και τα παράταξαν στη νότια πύλη της ΔΕΘ.

Της Φανής Χαρίση

Οι αγρότες έφτασαν εποχούμενοι στα τρακτέρ από το μπλόκο του Δερβενίου, στο οποίο συμμετέχουν αγρότες από την περιοχή Λαγκαδά, Δρυμό κ.ά. ενώ μαζί τους ενώθηκαν και αγρότες σπο τις Σέρρες. Ένα δεύτερο κομβόϊ με τρακτέρ ξεκίνησε από τα Κουφάλια ενώ από την Χαλκιδική έφτασαν μελισσοκόμοι με περίπου 40 φορτηγάκια.

Στη νότια πύλη της ΔΕΘ πάνω στο πλακόστρωτο παρατάχθηκαν περί τα 300 τρακτέρ, προκειμένου οι αγρότες να δώσουν βροντερό «παρών» στην έκθεση Agrotica.

Στο σημείο του μπλόκου της ΔΕΘ κατέφθασαν πεζή και άλλοι αγρότες ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, προκειμένου να καταγραφούν και τα αιτήματά τους, τα οποία τριμελής επιτροπή θα τα παραδώσει στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί ότι τα τρακτέρ θα παραμείνουν στο σημείο για τέσσερις ημέρες όσο διαρκεί η Agrotica.

Σχετικές ειδήσεις