ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Βίαζαν τη 14χρονη συστηματικά από το 2023 - Θρίλερ με την αυτοκτονία του πατέρα της

Ρέθυμνο: Βίαζαν τη 14χρονη συστηματικά από το 2023 - Θρίλερ με την αυτοκτονία του πατέρα της

Η 14χρονη βιαζόταν συστηματικά από 12 άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών

Το χρονικό της φρίκης που ζούσε η 14χρονη στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου αποκάλυψε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, η υπόθεση του συστηματικού βιασμού της 14χρονης στην Κρήτη είναι ακόμη πιο σοκαριστική, καθώς αποκαλύφθηκε ότι αυτοκτόνησε ο πατέρας της, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν οι λόγοι έχουν να κάνουν με την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του.

Το ανήλικο κορίτσι βιαζόταν συνολικά κατ’ εξακολούθηση από δώδεκα άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, όλοι κάτοικοι από τον Μυλοπόταμο, την περιοχή από όπου ήταν και το κορίτσι. Αρκετοί ήταν ελληνικής καταγωγής και άλλοι από την Ασία και Βαλκανικές πόλεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr μέχρι στιγμής από τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Ρεθύμνου και από τα τηλέφωνα που έγιναν δεν προκύπτει κάποια οικονομική συναλλαγή για να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του πατέρα της 14χρονης στην Κρήτη

Είναι σοκαριστικό ότι ο άνδρας που αυτοκτόνησε πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό μου με φιάλες υγραερίου, με αρχικά Β.Λ. ήταν ο πατέρας της 14χρονης, ο οποίος φέρεται να γνώριζε για τους βιασμούς της κόρης του. Ο άνδρας είχε αφήσει σημείωμα, το οποίο είναι ακόμα άγνωστο τι έγραφε όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο στοιχείο ώστε να έχουν οι Αρχές εικόνα για το αν η αυτοκτονία συνδέεται με την αποκάλυψη για τους βιασμούς της κόρης του. Ο άνδρας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ αντιμετώπιζε και δυσκολίες στη σχέση του με τη μητέρα της 14χρονης.

Το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι περισσότερες σεξουαλικές πράξεις γίνονταν με τη συνέννεσή της ενώ βιάστηκε μόνο από δύο άνδρες.

Το Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε το ιστορικό της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, από το καλοκαίρι του 2023 έχουν δεχτεί ανώνυμες κλήσεις από πολίτες για «κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση» του κοριτσιού, τόσο από αλλοδαπούς όσο και από ημεδαπούς. Ενημέρωσαν μάλιστα τις Αρχές για την 15χρονη κοπέλα, για την οποία είχε δοθεί εισαγγελική εντολή να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του περιστατικού με τη σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου κοριτσιού κατ' εξακολούθηση στο Ρέθυμνο Κρήτης, ενημερώνει για το ιστορικό της υπόθεσης:

Το καλοκαίρι του 2023 δεχτήκαμε στην «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» ανώνυμη αναφορά από ευαισθητοποιημένους πολίτες για κατ' εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί όσο και ημεδαποί.

Προχωρήσαμε, όπως σε κάθε ανάλογο περιστατικό, στην άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών, και απευθυνθήκαμε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Έγινε τηλεφωνική διασύνδεση του ατόμου που κάλεσε από την «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» με στελέχη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς το άτομο που κάλεσε επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έπειτα από την ενημέρωση και τη διασύνδεση αυτή, στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης και της καλής συνεργασίας με τον Οργανισμό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εντοπισθεί η 15χρονη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής διερευνήθηκαν διακριτικά οι συνθήκες διαβίωσής της.

Η κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για την εν λόγω υπόθεση της ανήλικης ήταν άμεση, καθώς αποτελεί σύνηθες φαινόμενο σε περιπτώσεις ανώνυμων αναφορών, να μην κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες από όλες τις αρμόδιες Αρχές, να αρχειοθετούνται οι αναφορές και να μη διερευνάται η ισχύς τους, με αποτέλεσμα επικίνδυνοι άνθρωποι να μπορούν να δρουν εις βάρος των παιδιών, ανενόχλητοι.

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι καιρός να μη «Μένει Μυστικό»!

Σχετικές ειδήσεις