ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός πριν από μέρες στο Ρέθυμνο είναι ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Μυλοπόταμο - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα όσα αδιανόηταν ζούσε το μικρό κορίτσι.

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού και ασέλγειας μιας 14χρονης στην Κρήτη. Όπως αποκαλύφθηκε, ο πατέρας της 14χρονης έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στο αυτοκίνητό του με φιάλη υγραερίου.

Επρόκειτο για τον 50χρονο, Β.Λ., για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert από την Τρίτη 30/1. Ο άνδρας με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημα του.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν και τα τηλέφωνα που γινόντουσαν, το κοριτσάκι βιαζόταν από πολλούς άνδρες κατ' εξακολούθηση χωρίς να δίνουν χρήματα για να προχωράνε στις αδιανόητες αυτές πράξεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Newsbomb.gr, «πελάτες» της 14χρονης είναι 10 Έλληνες αλλά και δύο αλλοδαποί. Η ανήλικη αναγνώρισε έναν από τους βιαστές - κακοποιητές της και ακόμη 11 άτομα που φέρεται να ασέλγησαν πάνω της.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση φρίκης στον Μυλοπόταμο

Οι βιαστές της 14χρονης, όπως αποκάλυψε πληροφοριοδότης στην ΕΛ.ΑΣ, ήταν Έλληνες και αλλοδαποί, οι οποίοι πλήρωναν έναν Πακιστανό για να ασελγούν στο ανήλικο κορίτσι.

Η 14χρονη που γεννήθηκε το 2009 κλήθηκε από τους αστυνομικούς, μαζί με ψυχολόγο, να αναγνωρίσει τους κακοποιητές της. Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, ένας 38χρονος Πακιστανός έβρισκε τους «πελάτες», που έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο παιδί, αλλά και τη βίαζε.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για τη 14χρονη, ενώ η Εισαγγελία έδωσε εντολή για ευρεία έρευνα, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις