ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Τραυματίστηκε δίδυμη αδελφή από επίθεση με σουγιά

Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Τραυματίστηκε δίδυμη αδελφή από επίθεση με σουγιά

Ενδοοικογενειακή βία: Οι δίδυμες ήρθαν αντιμέτωπες με τον πρώην σύντροφο μιας εξ αυτών με την κατάσταση γρήγορα να φεύγει εκτός ελέγχου

Ένα θερμό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα σε ένα σπίτι στο κέντρο του Ηρακλείου, σημαδεύοντας με τρομακτικό τρόπο την ζωή δίδυμων αδελφών 23 ετών.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, oι δύο νεαρές γυναίκες βρέθηκαν αντιμέτωπες με την ξαφνική εμφάνιση του πρώην συντρόφου της μίας εξ αυτών, συνοδευόμενος από έναν φίλο του. Οι εντάσεις ανέφλεξαν γρήγορα, με ύβρεις και απειλές να δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό κλίμα έντασης στο σπίτι.

Ακόμα και μετά την αποχώρησή τους, η ένταση παρέμεινε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς οι δύο άνδρες επέστρεψαν λίγο αργότερα για να συνεχίσουν τον καβγά. Και τότε, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς.

Ο πρώην σύντροφος επιτέθηκε με σουγιά στην πρώην κοπέλα του, αλλά τελικά η δίδυμη αδελφή της έπεσε θύμα της επίθεσης, προσπαθώντας να την προστατέψει.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τους δύο νέους και παρέδωσαν την υπόθεση στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους κατηγόρησε για πληθώρα αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ενδοοικογενειακής βίας και της οπλοχρησίας.

Η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για τις συνέπειες αυτού του τραγικού επεισοδίου στις ζωές των εμπλεκομένων και στην τοπική κοινότητα.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η τελευταία επιθυμία της

Τροχαίο στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα – Με καθυστερήσεις η κυκλοφορία των οχημάτων

Ανατροπή - Στον εισαγγελέα Πειραιά το πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, οι ΟΥΚ και ο πορτιέρης