ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η τελευταία επιθυμία της

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η τελευταία επιθυμία της

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την Ραφαέλα Πιτσικάλη - Η 21χρονη συγκλόνισε την Ελλάδα με την δύναμη ψυχής

Σήμερα στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Ραφαέλας Πιτσικάλη. Το 21χρονο κορίτσι κατάφερε με τη θέληση και την ανεξάντλητη δύναμή της να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο πανελλήνιο.

Η Ραφαέλα, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, έδειχνε θάρρος και αισιοδοξία, παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε κάθε της βήμα.

Ο θάνατος της πριν από μία εβδομάδα συγκλόνισε τη χώρα, αλλά η Ραφαέλα έμεινε ζωντανή μέσα από την αφήγηση του πολεμικού της πνεύματος, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην καρδιά κάθε ανθρώπου που την γνώριζε.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η τελευταία επιθυμία της Ραφαέλας ήταν να την αποχαιρετήσουν οι αγαπημένοι της ντυμένοι στα λευκά, ένα σύμβολο αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, όπου φίλοι και οι συγγενείς της θα συγκεντρωθούν για να οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία την αξέχαστη μαθήτρια.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι επιθυμία της οικογένειας της 21χρονης είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τη στήριξη του Make a Wish.

Διαβάστε επίσης:

Κατσαφάδου: «Λύγισε» για την Ραφαέλα - «Δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά μου ψέλλισε πως με αγαπά»

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Τι είναι το σάρκωμα Ewing από το οποίο προσβλήθηκε η 21χρονη

Συγκινεί η μητέρα της Ραφαέλας: «Την ώρα που έφευγε, μας χαιρέτησε και χαμογελούσε»