ΕΛΛΑΔΑ

Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα: Λαοσύναξη για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα: Λαοσύναξη για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

Πλήθος πιστών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών και συμμετείχαν

Νέα μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στις 6 μ.μ. δηλώνοντας την αντίθεση της στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τον «γάμο» των ομόφυλων ζευγαριών, η Ιερά Μητροπόλεως Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα, πλήθος πιστών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών το οποίο ξεκίνησε με παράκληση και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο κατά την οποία έγινε ανάλυση στη στάση της Εκκλησίας απέναντι στο νομοσχέδιο. Έτσι πραγματοποιήθηκε λαοσύναξη για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών-Πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

«Η εκδήλωση γίνεται για να προσευχηθούμε και να πούμε αλήθειες για την πατρίδα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στον Peloponnisos FM 104,1.

«Θα δοθεί ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τις θέσεις της Εκκλησίας» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο από το Επισκοπείο. Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επαναλαμβάνει συνεχώς την κατηγορηματική αντίθεσή του με το νομοσχέδιο, λέγοντας πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτό, καθώς «είναι απέναντι στην πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια, στα χριστιανικά ήθη και απέναντι στη φύση και στον Θεό».

Δείτε Φωτό: