ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Καταθέτει συμπληρωματικά η 14χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Καταθέτει συμπληρωματικά η 14χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Μυλοπόταμο

Νέα κατάθεση από τη 14χρονη που ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από 12 άντρες, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Μέσα στη μέρα αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά ενώπιον των Αρχών η 14χρονη κοπέλα από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, η οποία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 12 άνδρες σε βάθος δύο ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου και οι άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι έχουν κληθεί για να απολογηθούν και αναμένεται να εμφανιστούν τμηματικά ενώπιον της ανακρίτριας, μέσα στην εβδομάδα. Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται τα ονόματα 12 ανδρών. Ωστόσο, ο ένας εξ αυτών (38χρονος υπήκοος Πακιστάν) είχε συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες και κρατείται.

Τέσσερις από τους δώδεκα κατηγορούμενους (δέκα Έλληνες και δύο αλλοδαποί) αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βιασμό, ενώ, οι υπόλοιποι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

«Αποκλείεται η μαμά να μην γνώριζε κάτι»

Μια νέα μαρτυρία που αφορά την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου κοριτσιού από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου είδε το «φως» της δημοσιότητας το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, μια μακρινή συγγενής του πατέρα της 15χρονης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, μίλησε στην κάμερα του MEGA, δημιουργώντας ερωτήματα για τη μητέρα του κοριτσιού.

«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι. Αποκλείεται. Πήγαινε και το έπαιρνε το παιδί από την αδερφή της στις 5 τα ξημερώματα. Είναι δυνατόν να μην γνώριζε η μαμά;» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Πρόσθεσε πως η μητέρα της 15χρονης ήταν ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, ενώ μίλησε και για ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για τον 23χρονο που επικοινωνούσε μέσω social media με την 15χρονη:

«Επικοινωνούσαμε μέσω Instagram. Είχαμε ανταλλάξει μηνύματα καμιά δεκαριά φορές. Μιλούσαμε, υπήρξε φλερτ, και συναντηθήκαμε δύο φορές. Αυτό ήταν όλο. Δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφονται. Περιμένω να καταθέσω στη Δικαιοσύνη».

Σχετικές ειδήσεις