ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Γιαλιάς: Στο «σφυρί» το πολυτελές σπίτι «φρούριο» στη Μάνδρα

Χρήστος Γιαλιάς: Στο «σφυρί» το πολυτελές σπίτι «φρούριο» στη Μάνδρα

Χρήστος Γιαλιάς: Περιγράφονται οι χώροι του ακινήτου το οποίο διαθέτει από πισίνα μέχρι home cimena και αίθουσα μπιλιάρδου

Ως μοναδικό ακίνητο από άποψης μεγέθους και πολυτέλειας περιγράφεται στην έκθεση εκτίμησης το σπίτι του δολοφονημένου Χρήστου Γιαλιά, το οποίο έχει βγει σε πλειστηριασμό, ο οποίος έχει ημερομηνία διεξαγωγής 6/3/2024 και είναι αναρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα.

Η αξία του ακινήτου έχει εκτιμηθεί στο 1.167.000 ευρώ, και αποτελεί και την πρώτη τιμή εκκίνησης.

Στα χαρακτηριστικά του εν λόγω ακινήτου, όπως περιγράφονται στην έκθεση εκτίμησης αναφέρεται πως πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο, σε οικόπεδο συνολικής καθαρής επιφάνειας 7.031, 05 τμ, στη θέση Λεκανέζα Μάνδρας του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.

Το ακίνητο εντός του οικοπέδου, έχει συνολική επιφάνεια κύριων χώρων 485,49 τμ και βοηθητικών χώρων 433,77 τμ.

Στο υπόγειο, βοηθητικός χώρος μετατράπηκε σε κύριο και αποτελείται από γυμναστήριο με χαμάμ, καθιστικό (με εστία) και κουζίνα, αίθουσα ψυχαγωγείας (home cimena και αίθουσα μπιλιάρδου), wine bar, αποθηκευτικό – βοηθητικό χώρο και w.c.

Στο ισόγειο υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης, ενιαίος χώρος κουζίνας – καθιστικού, ένα δωμάτιο βοηθητικής χρήσης και ένα δωμάτιο με χρήση αποθήκης. Αποτελείται από χώρο υποδοχής, κουζίνα με καθημερινό καθιστικό (με εστία), τραπεζαρία, σαλόνι (με εστία), γραφείο, ξενώνα και λουτρό.

Ά Όροφος, αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και δύο master υπνοδωμάτια, ένα κουζινάκι, ένα μικρό καθιστικό και μία αποθήκη.

Ο περιβάλλων χώρος είναι περιφραγμένος με μανδρότοιχο ύψους περίπου 2 μ., διαμορφωμένος με κήπο, λίμνες, ρυάκια, πλακοστρωμένους διαδρόμους και μικρές γέφυρες. Έχει φυτευτεί με γκαζόν, θάμνους και διαφόρων ειδών δέντρα. Διαθέτει μικρή εκκλησία, στεγασμένο χώρο bbq. Στο κέντρο του αγροτεμαχίου έχει κατασκευαστεί πισίνα επιφανείας 136,00 μ.

Κάτω από τον χώρο της πισίνας, υπάρχει υπόγειος χώρος, ο οποίος περιλαμβάνει δεξαμενή πετρελαίου και λέβητα. Περιμετρικά της πισίνας έχουν τοποθετηθεί διακοσμητικές πέτρες και έχουν κατασκευαστεί δύο w.c. Το βόρειο τμήμα του ακαλύπτου οικοπέδου χρησιμοποιείται ως υπαίθριος χώρος στάθμευσης, ο οποίος έχει πλακοστρωθεί. Στο νότιο τμήμα του οικοπέδου υπάρχει πηγάδι με υπόγεια δεξαμενή ύδατος, η οποία συνδέεται με σύστημα πυρόσβεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του Χρήστου Γιαλιά, τον οποίο εκτέλεσαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια έκαψαν, βγήκε στο σφυρί τον περασμένο Νοέμβριο