ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δεύτερος για την άγρια επίθεση στον 22χρονο φοιτητή - Τι ισχυρίζεται

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δεύτερος για την άγρια επίθεση στον 22χρονο φοιτητή - Τι ισχυρίζεται

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στις Αρχές ο έτερος δράστης της επίθεσης στον φοιτητή που μαζί με τον προφυλακισμένο τράπερ τον ξυλοκόπησαν για ασήμαντη αφορμή.

Παραδόθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών 21χρονος φοιτητής που κατηγορείται ότι με τον 25χρονο τράπερ επιτέθηκαν σε 22χρονο φοιτητή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα.

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο 21χρονος οδηγήθηκε στη συνέχεια στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σε βάρος του έχει ήδη ασκηθεί -όπως και στον τράπερ που προφυλακίστηκε- ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο νεαρός φέρεται να παραδέχεται ότι χτύπησε τον 22χρονο, υποστηρίζοντας όμως ότι το δικό του χτύπημα δεν ήταν αυτό που προκάλεσε την πτώση του.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία ο 22χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ, είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός».

Ο τράπερ κατηγορείται ότι χτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι τον νεαρό και ο 21χρονος ότι τον κλότσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Παρότι ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και για αυτό έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση. Οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του ωστόσο παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να παρουσιάζει βελτίωση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αποσωληνώθηκε ο 23χρονος που δέχθηκε επίθεση από γνωστό τράπερ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γνωστός τράπερ για την επίθεση στον 22χρονο φοιτητή