ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γνωστός τράπερ για την επίθεση στον 22χρονο φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γνωστός τράπερ για την επίθεση στον 22χρονο φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Η κατάσταση της υγείας του φοιτητή που χτύπησε ο τράπερ παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης

Το κατώφλι του Δικαστικού Μέγαρου Θεσσαλονίκης πέρασε εκ νέου σήμερα ο 25χρονος τράπερ που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την άγρια επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή, όπως αναφέρει το voria.gr.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα (5/2) ο κατηγορούμενος είχε βρεθεί και πάλι στα Δικαστήρια όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να έχει χρόνο να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο 25χρονος, γνωστός τράπερ, συνελήφθη στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Στο μεταξύ, ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του θύματος της επίθεσης καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

Διαβάστε επίσης:

Το σχέδιο των αγροτών για συγχρονισμένα μπλόκα από σήμερα γύρω από τη Θεσσαλονίκη

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Αποκαλύψεις και νέα στοιχεία από το κινητό του κοριτσιού

Μέγαρα: Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί - Δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στο κέντρο της Αθήνας