ΕΛΛΑΔΑ

Στο Newsbomb.gr ο διανομέας που του έκοψε το αυτί οδηγός - «Το έφτυσε από το στόμα του»

Στο Newsbomb.gr ο διανομέας που του έκοψε το αυτί οδηγός - «Το έφτυσε από το στόμα του»

Απίστευτη περιπέτεια για έναν 27χρονο που για μια προσπέραση βρέθηκε με κομμένο αυτί!

«Δουλεύω 16 ώρες τη μέρα και βρίσκομαι συνέχεια στο δρόμο ως διανομέας, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Με δάγκωσε στο αυτί, μου έκοψε κομμάτι , το έφτυσε και έφυγε».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο Newsbomb.gr ο διανομέας που του έκοψε το αυτί ένας άνδρας για μια προσπέραση στα Γιαννιτσά.

Ο διανομέας από τα Γιαννιτσά βγήκε την Πέμπτη το πρωί από το σπίτι του για να ξεκινήσει τη δουλειά του και σε μια από τις παραδόσεις βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν μαινόμενο οδηγό o οποίος αφού τον έβρισε χυδαία , τον ξυλοκόπησε και στη συνέχεια προχώρησε σε μια απίστευτη επίθεση σε βάρος του, δαγκώνοντάς τον στο αυτί με τον άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος :

«Ημουν στην πορεία μου , ο οδηγός του οχήματος μπήκε στη λωρίδα μου απότομα , με έκοψε , τρόμαξα , του κόρναρα και σήκωσα το χέρι μου λέγοντάς του "Τι κάνεις ρε" , χωρίς να τον βρίσω , χωρίς να κάνω χυδαία χειρονομία. Εκείνος ήταν πολύ αγριεμένος. Στην αρχή άρχισε να με βρίζει, εγώ τον είδα ότι ήταν εκτός εαυτού και δεν ήθελα καυγά, ήθελα να κάνω τη δουλειά μου και να πάω στην οικογένειά μου...».

Όπως όμως ισχυρίζεται το θύμα ο οδηγός δεν έμεινε στις βρισιές αλλά ξεκίνησε να τον ...καταδιώκει!

«Εγω έφυγα μπροστά, αυτός με ακολουθούσε, εγώ έφευγα, αυτός απο πίσω, κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα με πατήσει και έκανα δεξιά .Εκείνος σταματάει , κατεβαίνει απο το αμάξι και ξεκινά να με χτυπά με δύναμη σα να ήταν μποξέρ, με ρίχνει κάτω, μου δαγκώνει το αυτί , εγώ καταλαβαίνω τι έχει γίνει τον κοιτάω, φτύνει το αυτί , με βρίζει χυδαία και φεύγει».

Ο διανομέας χωρίς να χάσει χρόνο, παίρνει το κομμένο αυτί από το πάτωμα και τρέχει για το νοσοκομείο Γιαννιτσών. Εκεί οι γιατροί κάνουν μια πρώτη προσπάθεια να του συρράψουν το αυτί όμως χρειαζόταν να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί οι γιατροί "πάγωσαν" μόλις αντίκρισαν τα τραύματα στο πρόσωπό του και το ακρωτηριασμένο αυτί.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του νεαρού, Αντώνη Ξυλουργίδη οι γιατροί είπαν πως δεν έχουν ξανασυναντήσει τέτοιες δαγκωματιές από άνθρωπο σε άνθρωπο και ότι η ζημία θεωρείται ως μη αναστρέψιμη, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο διανομέας εκτός από τους μώλωπες στο πρόσωπο και το ακρωτηριασμένο αυτί έχει σπάσει και τα δάχτυλά του καθώς προσπαθούσε να αμυνθεί. Ο άνδρας είναι πατέρας 4 παιδιών ενώ η σύζυγός του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά την οικογένεια και η μεγαλύτερη του αγωνία -όπως λέει - δεν είναι η υγεία του αλλά πότε θα βγει από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στη δουλειά και να μπορέσει να συντηρήσει το σπίτι του.