ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Σεβδικάλης: Συγκλονίζει μιλώντας για το ατύχημα - «Με χτύπησε το τρένο»

Γιάννης Σεβδικάλης: Συγκλονίζει μιλώντας για το ατύχημα - «Με χτύπησε το τρένο»

Ο Γιάννης Σεβδικάλης συγκλονίζει μιλώντας για το ατύχημα που είχε με το τρένο με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο του πόδια

Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου ήταν καλεσμένοι το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο J2US.

Ο γνωστός Παραολυμπιονίκης περιέγραψε πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο με αποτέλεσμα να χάσει τα δυο του πόδια ενώ αποκαλύπτει ότι κλήθηκε να πληρώσει και αποζημίωση.

«Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε… Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα. Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω», αποκάλυψε ο αθλητής.

Η Σοφία Κουρτίδου μάλιστα ανέφερε ότι ο αθλητής έπρεπε να πληρώσει 400 ευρώ για την καθυστέρηση του τρένου στον προορισμό και πώς ακόμα προσπαθεί να πάρει την αποζημίωση.