ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στα δικαστήρια κομμώτρια και δυσαρεστημένη πελάτισσα για ένα βίντεο στο TikTok

Κρήτη: Στα δικαστήρια κομμώτρια και δυσαρεστημένη πελάτισσα για ένα βίντεο στο TikTok
Pexels/φωτογραφία αρχείου

Η κομμώτρια από την Κρήτη είδε την επιχείρησή της καθώς και την προτροπή της πελάτισσας να μην πατήσει κανένας «το πόδι του ούτε απέξω» σε βίντεο στο TikTok και έπεσε από τα σύννεφα

Στα δικαστήρια πρόκειται να λύσουν τις διαφορές τους μία πελάτισσα κομμωτηρίου με την κομμώτρια στην Κρήτη που ανέλαβε να περιποιηθεί τα μαλλιά της τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η πελάτισσα εμφανώς δυσαρεστημένη, την διέσυρε στο πανελλήνιο.

Η κομμώτρια είδε την επιχείρησή της καθώς και την προτροπή της πελάτισσας να μην πατήσει κανένας «το πόδι του ούτε απέξω» σε βίντεο στο TikTok και έπεσε από τα σύννεφα, όπως είπαν στο Creta24 φίλοι της, όταν πληροφορήθηκε από πελάτισσες και συγγενείς της για την ύπαρξη του εν λόγω βίντεο και όσα λέγονταν εναντίον της.

«Η κομμώτρια μόνο που δεν λιποθύμησε η γυναίκα με το διασυρμό που υπέστη, λόγω των χιλιάδων προβολών του συγκεκριμένου βίντεο» είπε στο Creta24 φιλικό πρόσωπο της κομμώτριας.

«Το βίντεο δεν το είδαν ένα ή δύο άτομα, αλλά χιλιάδες, έτσι για τη φίλη μου ήταν μονόδρομος η υποβολή της μήνυσης» ανέφερε η ίδια.