ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από την Αθήνα

Αγρότες: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από την Αθήνα

Πάνω από 6.000 αγρότες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (20/02) στην πλατεία Συντάγματος - Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Περισσότεροι από 6.000 αγρότες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (20/02) στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο.
Για μία άψογη συνεργασία με τους εκπροσώπους των αγροτών έκανε λόγο η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενη στην κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι τα μπλόκα των αγροτών από όλη την Ελλάδα συσπειρώθηκαν και έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα αιτήματά τους, που δεν ικανοποιήθηκαν από την κυβέρνηση.

Με αφετηρία το Κάστρο Βοιωτίας, οι αγρότες ξεκίνησαν την Δευτέρα στις 09:00 προκειμένου να βρεθούν στην Αθήνα την Τρίτη, όπου και συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

«Χθες αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει καλή συνεργασία μπορούν όλα να πραγματοποιηθούν», σχολίασε στο MEGA η κα Δημογλίδου, τονίζοντας πως η μετάβαση των αγροτών στο κέντρο της πόλης, συνοδεία της αστυνομίας, ήταν ομαλή.

«Ύστερα από συνεννόηση με τους εκπροσώπους των αγροτών, γύρω στις 10:00 – 11:00 αναμένεται να ξεκινήσει η αποχώρησή του σταδιακά. Θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή, Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Λεωφόρος Αθηνών. Λεωφόρος Κηφισού ώστε να επιστρέψουν στις περιοχές τους. Φυσικά, θα συνοδεύονται από περιπολικά της αστυνομίας», σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Όσο για σήμερα, Τετάρτη, ήδη από τις πρωινές ώρες είναι κλειστή η Λεωφόρος Αμαλίας και η Όθωνος, καθώς στο σημείο έχουν σταθμεύσει περί τα 140 τρακτέρ, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.