ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της ηθοποιού - Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της ηθοποιού - Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρή η Μαίρη Χρονοπούλου 

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς έχουν προκύψει σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» ζητά να ερευνηθεί εάν η Μαίρη Χρονοπούλου τραυματίστηκε από αμβλύ όργανο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι πώς η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία ως γνωστόν είχε κινητικά προβλήματα βρέθηκε πεσμένη με αιμάτωμα, όταν ο χώρος όπου συνήθως βρισκόταν ήταν ισόγειος, ακριβώς για να μπορεί να κινείται, ενώ δεν θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί έτσι όταν έπεσε σε χαλί.

Αφήνοντας αιχμές κατά της αστυνομίας, ο δικηγόρος της αναρωτήθηκε τι έγιναν κοσμήματα, χρήματα και αντικείμενα αξίας της ηθοποιο, τα οποία έλειπαν από το σπίτι, ενώ ακόμα ένα ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με τον λόγο που η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μόνη της στο σπίτι, ενώ συνήθως ήταν μαζί της η οικιακή βοηθός, η οποία όμως εκείνη την ημέρα έλειπε από νωρίς.

«Θα έπρεπε να ερευνηθεί πώς έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ηταν, δεν ήταν; Πώς έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν ισόγειο εκεί όπου καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο» δήλωσε ο φίλος της ηθοποιού Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος μάλιστα αναρωτιέται πώς γίνεται το διώροφο σπίτι όπου διέμενε να αποτιμήθηκε μόλις στα 4.500 ευρώ.

«Δεν μπορεί ένα σπίτι διώροφο να έχει 4.000 αξία. Επιπλα μέσα και οικοσκευές. Κάτι εικόνες, κάτι πίνακες είχε. Είναι κειμήλια» σημείωσε ο γνωστός επιχειρηματίας.