ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Νίκαια: Καταγγελία για εικόνες photoshop και εκδικητική πορνογραφία από τον πεθερό

Δολοφονία στη Νίκαια: Καταγγελία για εικόνες photoshop και εκδικητική πορνογραφία από τον πεθερό

Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη του φονικού στη Νίκαια  από την γυναίκα του

Ρίγη προκαλούν οι αποκαλύψεις από την σύζυγο του δράστη της δολοφονίας στην Νίκαια, όταν ο 64χρονος έστησε καρτέρι θανάτου στον 39χρονο γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του.

Σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγος του δράστη ο 64χρονος συνήθιζε να φτιάχνει φωτογραφίες της νύφης του μέσω photoshop. «Έκανε εκδικητική πορνογραφία, ανέβαζε ψεύτικες φωτογραφίες για τη νύφη μου. Το καταγγείλαμε», είπε.

Υπενθυμίζεται πως είχε αναφερθεί ότι κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του. «Ήμουν από 15 χρονών εκεί, ήμουν σαν τον ναρκομανή», απάντησε όταν ερωτήθηκε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα.

Εξομολογήθηκε πως δεν παρακολουθήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ο δράστης, ανέφερε ότι ο δράστης προσχεδίαζε το έγκλημα λεπτό προς λεπτό, ενώ είπε ακόμη πως ο δράστης δεν δούλευε και έβρισκε δικαιολογίες και φαίνεται και από τα ένσημά του.

«Κοιτούσα πάντα την μάρκα του αυτοκινήτου και τις πινακίδες, αλλά δεν περίμενα άλλο αμάξι. Το έκανε αλλιώς», είπε

Ο 64χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 39χρονο για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του. Τον περίμενε να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του και μόλις τον είδε βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πυροβόλησε δύο φορές, στη συνέχεια έστρεψε το δίκαννο στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.