ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Από τη Ζωή Λάσκαρη μου λείπει περισσότερο η παρουσία της

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου να κάνω άλλο γάμο, αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος 

Για τη Ζωή Λάσκαρη και την κόρη του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Μάλιστα, εκτός από τον ρόλο του ως πατέρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο συγκινητικό δώρο που είχε λάβει ποτέ από τη Ζωή Λάσκαρη. «Από τη Ζωή Λάσκαρη μου λείπει περισσότερο η παρουσία της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ουδέποτε του πέρασε από το μυαλό να κάνει άλλο γάμο και πρόσθεσε ότι αυτό που του λείπε περισσότερο από τη Ζωή Λάσκαρη είναι η παρουσία της. Ο ίδιος είπε ακόμη ότι «κανένα από τα παιδιά μου δεν ακολούθησε το επάγγελμά μου. Έτσι επέλεξαν, ποτέ δεν τους πίεσα και δεν τους ζήτησα να με ακολουθήσουν. Η Μαρία Ελένη θα μπορούσε να ήταν μία πολύ καλή δικηγόρος. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας ποτέ. Λειτουργούσα ως πατέρας, αλλά δεν υπήρξα αυστηρός και ίσως δεν αφιέρωσα τον χρόνο που έπρεπε στα παιδιά μου. Το μετάνιωσα αυτό, είναι κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει με μεγαλύτερη επιμέλεια», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.