ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει επίθεση αγέλης σκύλων σε 17χρονη: «Είχε 58 δαγκωματιές» - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Σοκάρει επίθεση αγέλης σκύλων σε 17χρονη: «Είχε 58 δαγκωματιές» - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Η κοπέλα βρέθηκε σε κλοιό από τους αγριεμένους σκύλους όταν επέστρεφε στο σπίτι της. Ευτυχώς, την έσωσε ένας περαστικός και διακομίσθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Σοκάρουν τα τραύματα που προκάλεσε αγέλη σκύλων σε μια 17χρονη τον Μάρτιο του 2020 στο Ελαιόραμα Πυλαίας με την υπόθεση να εκδιάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

«Γύριζε από έξω και ήταν σαν να τρέχουν άλογα από πίσω της. Γύρισε και είδε 15 σκυλιά από πίσω της. Περπατούσε και τα σκυλιά την δάγκωναν. Είχε 58 δαγκωματιές», αναφέρει στην ΕΡΤ συγγενής της.

Η κοπέλα βρέθηκε σε κλοιό από τους αγριεμένους σκύλους όταν επέστρεφε στο σπίτι της. Ευτυχώς, την έσωσε ένας περαστικός και διακομίσθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. «Ένας κύριος την βρήκη, την πήρε και την πήγε στο νοσοκομείο και έτσι πήγαμε και εμείς μετά».

Η επίθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο αντιδήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη που τότε ήταν υπεύθυνος για τα αδέσποτα και κατηγορήθηκε αλλά το δικαστήριο τον έκρινε αθώο.