ΕΛΛΑΔΑ

Ερμού: Στη φυλακή ο Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη κοπέλα

Ερμού: Στη φυλακή ο Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη κοπέλα

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην Ερμού.

Ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, απολογήθηκε για περίπου τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται, ότι στους αστυνομικούς είχε υποστηρίξει πως επιτέθηκε στο κορίτσι καθώς θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί.

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όταν ο άντρας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πλησίασε τη γυναίκα και την μαχαίρωσε στην πλάτη.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν 24 εκατοστά με 13 εκατοστά λεπίδα.

Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όπου ο 32χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την νεαρή γυναίκα.

Διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. 'Αμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

To χρονικό της επίθεσης

Η γυναίκα περπατούσε την οδό Ερμού και ήταν έτοιμη να μπει στο κατάστημα, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άνδρας και τη μαχαίρωσε, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά.

Στη συνέχεια, από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, ο δράστης κοιτούσε χωρίς καμία ταραχή τη νεαρή κοπέλα να τρέχει με αίματα προς το κατάστημα, χωρίς να τραπεί σε φυγή και έτσι τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Αμέσως, έφτασε ασθενοφόρο στο Σύνταγμα που παρέλαβε την περίπου 25 με 30 ετών κοπέλα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η νεαρή υποβλήθηκε σε αξονική, αλλά η κατάστασή της κρίνεται αρκετά σοβαρή και χειρουργείται.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι Ρομά έβγαλαν μαχαίρι, χτύπησαν και λήστεψαν 16χρονα παιδιά

Ερμού: Ευχάριστα νέα για την 22χρονη - Βγήκε από την εντατική

Ερμού: Τα νεότερα για την υγεία της 22χρονης - «Τρύπησε ο πνεύμονας» αποκάλυψε ο πατέρας της