ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Τα παιδιά μου έχουν ένα «γιατί» στα χείλη τους – Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος

Αγία Βαρβάρα: Τα παιδιά μου έχουν ένα «γιατί» στα χείλη τους – Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος

«Σήμερα είναι μία ακόμη δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν», λέει συντετριμμένη η κόρη του δράστη και σύζυγος του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του, στην Αγία Βαρβάρα.

«Σήμερα είναι μία ακόμη δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”», επεσήμανε η κόρη του δράστη και σύζυγος του 39χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του, στην Αγία Βαρβάρα, μιλώντας σήμερα (07/03) στο MEGA.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά, αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω, όμως, αυτό! Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας», προσέθεσε.

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα “γιατί”! Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει! Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούν άλλα παιδιά να φωνάζουν “μπαμπά” και παραπονιούνται και κλαίνε, λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη», είπε επιπλέον.

Είχε υποβάλλει μήνυση κατά των γονιών της

Οι σχέσεις του γαμπρού με τα πεθερικά του, τους τελευταίους μήνες, ήταν πολύ κακές. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι μέσα σε έναν χρόνο είχαν καταλήξει τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και είχαν ανταλλάξει μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της για εξύβριση, ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα της είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της. Λίγους μήνες αργότερα, στις 14 Νοεμβρίου, η σύζυγος του γιατρού είχε υποβάλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Την επόμενη ημέρα, στις 15 Νοεμβρίου του 2023, και οι τέσσερις οδηγήθηκαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Υποβλήθηκε μήνυση από την κόρη του δράστη για κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν σε βάρος της.

Ο 57χρονος γιατρός ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε, ωστόσο δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Από την πλευρά του, ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον απείλησε και προσπάθησε να τον χτυπήσει, αλλά μπήκε μπροστά η κόρη του.

Η πεθερά του θύματος κατηγόρησε επίσης την κόρη της ότι επιχείρησε να την χτυπήσει, αλλά παρενέβη το θύμα και ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι είχαν συλληφθεί και οι τέσσερις και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

«Πρόκειται για έναν καλό άνθρωπο και σωστό οικογενειάρχη, που παρά τις διαφορές με τα πεθερικά του δεν ήθελε να μιλά γι' αυτές», λέει στην εφημερίδα Real News ο κ. Παναγιώτης, που γνώριζε εδώ και πολλά χρόνια τον άτυχο γιατρό που έφυγε από τη ζωή.

«Απέφευγε να μιλά για τα πεθερικά του. Ακόμα και όταν ερχόταν η κουβέντα, δεν μιλούσε. Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ποτέ δεν είχε πει μπροστά στον κόσμο κάτι κακό για εκεί νους. Απεναντίας, πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον αδελφό της συζύγου του, τον αστυνομικό. Τον εκθείαζε, λέγοντας πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσο πολύ τους βοηθάει ακόμα και με τα παιδιά», δηλώνει στην Realnews ο κ. Παναγιώτης.

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα του 57χρονου γιατρού, τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο πολύ ευχάριστο, με πλούσιο κοινωνικό έργο, που ήθελε να βοηθά τους συνανθρώπους του. «Ηταν πάντα η ψυχή της παρέας. Ευχάριστος, έλεγε αστεία και πάντα ήταν με το χαμόγελο.

Δεν γκρίνιαζε και σπάνια εκνευριζόταν. Ο Τρύφων ήταν ένα πολύ καλό παιδί και ένας άριστος γιατρός που δούλευε σκληρά. Πολλές φορές βοηθούσε τον κόσμο αφιλοκερδώς, όταν γνώριζε ότι ο ασθενής δεν είχε την οικονομική ευχέρεια να τον πληρώσει», λέει χαρακτηριστικά.

Με αφορμή όσα υποστήριξαν ο δράστης και η σύζυγός του στην απολογία τους, δηλαδή ότι το θύμα είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη σύζυγό του αλλά και στα παιδιά, ο κ. Παναγιώτης αρνείται κατηγορηματικά ότι ίσχυε κάτι τέτοιο και κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που αγαπούσε και φρόντισε την οικογένειά του.

«Λάτρευε τη σύζυγό του και έλαμπε το πρόσωπό του όταν μιλούσε για εκείνη. Ηταν η μεγάλη του αγάπη, όπως έλεγε στους φίλους του. Σε ό,τι αφορά αυτά που ακούστηκαν από τον πεθερό του, ότι κακοποιούσε τη σύζυγό του, αλλά και τα παιδιά τους, είναι όλα ψέματα.

Τα παιδιά τα υπεραγαπούσε και περνούσε μαζί τους πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Ήταν πολύ περήφανος για την οικογένειά του», λέει στην εφημερίδα ο άνθρωπος που γνώριζε καλά τον 57χρονο γιατρό.

Σχετικές ειδήσεις