ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η διάρρηξη σε παγκάρι - Έκανε τον σταυρό του πριν κλέψει

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η διάρρηξη σε παγκάρι - Έκανε τον σταυρό του πριν κλέψει

Οι Αρχές εξιχνίασαν 13 περιπτώσεις κλοπών σε ιερούς Ναούς στην Κορινθία και ταυτοποίησαν τρεις Έλληνες

Στόχος διαρρηκτών έγιναν τα παγκάρια των εκκλησιών σε Κόρινθο και Λουτράκι, αλλά και στις γύρω περιοχές, με τη δράση της συμμορίας έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Korinthos tv δείχνει καρέ καρέ το τελευταίο χτύπημα τριών ανδρών πριν συλληφθούν, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Λουτράκι, οι οποίοι ξάφρισαν το παγκάρι μέσα σε 38 δευτερόλεπτα.

Λίγες μέρες νωρίτερα από την τελευταία τους διάρρηξη που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, μπήκανε και σε άλλο εκκλησάκι στην Κόρινθο.

«Ξηλώσανε από ένα μικρό παραθυράκι που είναι απ’ έξω στον ναό. Βγάλανε κάποια προστατευτικά καγκελάκια που ήταν επάνω, τα ξηλώσανε, τα πετάξανε σε ένα χωράφι μέσα που είναι από κάτω εκεί δίπλα στον ναό και από εκεί, από ένα πολύ στενό χώρο περάσανε μέσα. Το ανοίξανε το παγκάρι, τα σπάσανε όλα», είπε ο ιερέας.

Οι Αρχές εξιχνίασαν 13 περιπτώσεις κλοπών σε ιερούς Ναούς στην Κορινθία και ταυτοποίησαν τρεις Έλληνες. Οι δύο, ηλικίας 25 και 26 ετών έχουν συλληφθεί και ψάχνουν για τυχόν συνεργούς.