ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον θάνατο του Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα: Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες και το χειρόγραφο

Θρίλερ με τον θάνατο του Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα: Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες και το χειρόγραφο

Μια ιστορία γεμάτη σκοτεινά σημεία μαύρης μαγείας

Η ιστορία που συγκλόνησε το πανελλήνιο τον Ιούλιο του 2022 με πρωταγωνιστή τον 19χρονο Νικόλα Ντουρτουρέκα, απασχόλησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ξανά.

Πιο συγκεριμένα, πρόκειται για έναν σπουδαστή – βοηθό ιατρικών εργαστηρίων, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του, στο οποίο βρισκόταν και η μητέρα του. Στον χώρο βρέθηκαν διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με τη μαύρη μαγεία, ενώ η μητέρα του υποστήριζε πως βρισκόταν και άλλο άτομο στον χώρο όταν πέθανε ο γιος της.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε μάλιστα και χειρόγραφο ντοκουμέντο του 19χρονου που βρέθηκε στο σημείο. Το έγραψε την νύχτα της Τετάρτης 13 Ιουλίου που ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, κατά την διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας. Πιθανότατα να ήταν μαζί του κι άλλο άτομο, γιατί βρέθηκαν δύο κόκκινες καρέκλες στην τραπεζαρία και πάνω στο τραπέζι σκοτεινά σύμβολα.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε από τους ιθύνοντες του καναλιού να αλλάξουν το σήμα καταλληλόλητας προβολής της εκπομπής στην οθόνη πριν παρουσιάσει λεπτομέρειες για την σοβαρή αυτή υπόθεση της μαύρης μαγείας.

«Προσπάθησα να τον βγάλω από αυτόν τον κόσμο..»

Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή που βρέθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 απαγχονισμένος στο δωμάτιο του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, μίλησε στο «Τούνελ» για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε παρατηρήσει να έχει το παιδί του αλλά και για όσα είδε εκείνη την «μαύρη» μέρα.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Τον ρώτησα αν πιστεύει στον σατανά και μου είχε πει Ναι. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω.», λέει ο πατέρας του.

Γενικά από αυτά που είδε πάνω στο τραπέζι και το ξόρκι που είχε γράψει ο Νίκος φαίνεται ότι τα είχε ψάξει καλά. Δεν έγραφε με ρούνους όπως λέει, αλλά με σίτζιλς, σύμβολα σκοτεινά και μεταφυσικά.

Αναφέρει πως όταν βρήκαν το κινητό, τον καλούσε επανειλημμένα η φίλη του που φαίνεται να είχαν πολύ στενή φιλική σχέση.

«Έπαθα σοκ με αυτό που είδα…»

Ο αδερφός του άτυχου 19χρονου από τα Σπάτα μίλησε στο «Τούνελ» για τα όσα είδε την τραγική εκείνη μέρα που τον βρήκαν μαζί με την μητέρα του νεκρό στο δωμάτιο του.

Το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί στο σπίτι του πατέρα τους και όχι στο δικό τους. Όταν έφτασε το πρωί στα Σπάτα η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ο Νικόλας δεν απαντούσε ούτε στα τηλέφωνα ούτε στο κουδούνι.

«Όταν μπήκα στο δωμάτιο, τότε έπαθα το σοκ. Δεν το περίμενα αυτό που είδα. Ήταν δεμένα τα χέρια του πίσω από την πλάτη και δεν ακουμπούσαν τα πόδια του στο έδαφος.»,

Ανέφερε στο «Τούνελ» πως ο Νικόλας το τελευταίο διάστημα είχε γίνει απόμακρος και προς την μητέρα τους και προς εκείνον.

Περιγράφει τις σκοτεινές συνήθειες του αδερφού του που φαίνεται να τις είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν το τραγικό του τέλος.

«Έβρισκα μαύρα κεριά πολλές φορές μες στο σπίτι, είχε ζωγραφίσει μια πεντάλφα στον συναγερμό και τον είχα πετύχει στην τραπεζαρία στο σαλόνι να κάθεται μέσα στο σκοτάδι κάτω από το φως κεριών να κάνει κάτι και φοβήθηκα.»

Ο Νίκος του είχε μιλήσει για την μαγεία ότι είναι τρόπος «να προστατευτείς ή να τιμωρήσεις κάποιον…».

«Το είχα πει στην μητέρα μου αλλά κι εκείνη όπως κι εγώ σκέφτηκε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο μικρότερος αδερφός του φοιτητή θέλει να βρεθεί όποιος του έκανε αυτό το κακό γιατί είναι μεγάλος ο κίνδυνος να το έχει κάνει και σε άλλους.

To σκηνικό που έστησε ο φοιτητής την νύχτα με πανσέληνο

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τα τελετουργικά που φαίνεται να έκανε ο 19χρονος Νικόλας από τα Σπάτα, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του, μετά από τελετή την νύχτα με πανσέληνο.

Στο χειρόγραφο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Τούνελ και βρέθηκε στην τραπεζαρία με τα σκοτεινά σύμβολα, ο 19χρονος κάνει εκκλήσεις στην Πανσέληνο.

Το τελευταίο γραπτό του αποτύπωμα είχε ονομασία «Ξόρκι Κατασκόπευσης». Για να κάνει αυτήν την τελευταία του τελετή, χρησιμοποίησε και κάποια συστατικά που αναφέρει στο σημείωμά του.

Αυτό που ζητά είναι να κατασκοπεύσει κάποιο άτομο. Το ερώτημα είναι αν αυτό το τελετουργικό το έκανε μόνος του ή είχε κάποιον που τον καθοδηγούσε.

Τραγική ειρωνεία είναι το τελευταίο του σχόλιο:

«Αφήστε το στην άκρη, έτοιμο για το επόμενο πρωί».

Το επόμενο πρωί ο Νικόλας βρέθηκε νεκρός…