ΕΛΛΑΔΑ

Εγκυμοσύνη ανήλικης στην Κρήτη: «Είχα πει ψέματα στην Αστυνομία» - Η 15χρονη αποκαλύπτει τον πατέρα

Εγκυμοσύνη ανήλικης στην Κρήτη: «Είχα πει ψέματα στην Αστυνομία» - Η 15χρονη αποκαλύπτει τον πατέρα

«Θα ήθελα να βγει από την φυλακή γιατί κρατείται τζάμπα», είπε μεταξύ άλλων η 15χρονη που γέννησε λίγες ημέρες πριν στην Κρήτη

Νέες εξελίξεις έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της 15χρονης από τη Βουλγαρία που γέννησε λίγες ημέρες πριν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς η ίδια μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή πως είχε πει ψέματα στις Αρχές για τον πατριό του και πως είχε συνεβρεθεί μαζί του, διαψέυδοντας κάτι τέτοιο ενώ τόνισε πως θα ήθελε να βγει έξω από τη φυλακή γιατί κρατείται άδικα.

«Θα ήθελα να βγει από την φυλακή γιατί κρατείται τζάμπα, για κάτι που είπα εγώ ψέματα», είπε χαρακτηριστικά η 15χρονη.

Συνέχισε με τον βομβαρδισμό από αποκαλύψεις καθώς είπε πως διατηρούσε σχέση με τον 48χρονο φίλο του πατριού της, με τον οποίο είχε βρεθεί ερωτικά 5 φορές και αποτελεί τον πατέρα της -λίγων ημερών- κόρης της. Εξήγησε πως ότι έγινε, συνέβη με τη θέληση της και πως ούτε η ίδια δεν ήξερε τι έκανε εκείνη την περίοδο.

Ωστόσο, στο πλατό της εκπομπής, σχολίασαν πως η 15χρονη δεν είχε πει πως συνεβρέθηκε με τον πατριό της στην Αστυνομία όπως εκείνη είπε αλλά στον φίλο του πατριού της και εκείνος το κατέθεσε στην Αστυνομία.

Σήμερα η απολογία του 48χρονου

Η σοκαριστική αυτή υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 15χρονη έφτασε με τη μητέρα στις αρχές Μαρτίου στο νοσοκομείο σε προχωρημένη κύηση καθώς τους προηγούμενους μήνες το ανήλικο κορίτσι δεν είχε αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Οι 3 άνδρες συνελήφθησαν για ασελγείς πράξεις με ανήλικη σε βαθμό κακουργήματος.

Σήμερα, το εδώλιο του δικαστηρίου περνά ο 48χρονος ο οποίος πιθανολογουμένως είναι ο πατέρας του μωρού καθώς είχε έρθει σε επαφή με την ανήλικη 9 μήνες πριν, για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και μετά από έρευναπου έκαναν διαπίστωσαν πως το κορίτσι από την ηλικία των 13ων ετών, φέρεται να είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από 3 άνδρες. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο 56χρονος σύντροφος της μητέρας της οικοδόμος στο επάγγελμα, ένας 44χρονος λατζέρης και ακόμα ένας 48χρονος όλοι Ρουμάνοι στην καταγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νεογέννητο μωρό, παραμένει στο νοσοκομείο και για την τύχη του θα επιληφθούν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες. Η ίδια πάντως είπε: «θέλουν να μου το πάρουν».