ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανός: Συνεχίζει να αγνοείται ο 15χρονος γιος του – Δεν δίνει φωτογραφία για Amber Alert

Παλαιοχριστιανός: Συνεχίζει να αγνοείται ο 15χρονος γιος του – Δεν δίνει φωτογραφία για Amber Alert

Αγνοείται ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού Μανώλη, ο οποίος φάσκει κι αντιφάσκει για την εξαφάνιση του ίδιου του, του παιδιού

Εξαφανισμένος παραμένει ο 15χρονος γιος του παλαιοχριστιανού Μανώλη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να τον εντοπίσει μέσω κινητού. Ο νεαρός φαίνεται να το έσκασε από τη δομή φιλοξενίας όπου έμενε.

Σύμφωνα με τον Μανώλη μέσω social media έχει βρει κάποιον συγγενή και μένει μαζί του, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι ο 15χρονος γιος του έχει χάσει το κινητό του. Απορίας άξιο είναι ότι δεν δίνει φωτογραφία του γιου του στη δημοσιότητα ώστε να ενεργοποιηθεί το Amber Alert.

Ο Μανώλης μίλησε στο «Πρωινό» για τον γιο του και κατήγγειλε τη δομή και το κράτος:

«Το παιδί επέλεξε να τους γυρίσει την πλάτη. Καταγγέλλω την απαράδεκτη λογική του κράτους να παίρνει τα παιδιά από τους γονείς τους για ψίλου πήδημα, το οποίο καταλήγει να είναι επικίνδυνο και για τα ίδια τα παιδιά. Ένα παιδί όταν αισθάνεται ότι διώκεται ένας έφηβος κοντά στα 16 μπορεί στην τάση φυγής να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του και είναι ευθύνη του κράτους »

«Η κοινωνική συνοδός μου το άφησε και πήγε να ψάξει και το άλλο παιδί. Με αυτή την επικίνδυνη τακτική να παίρνει τα παιδιά από τους γονείς, δημιουργούνται καταστάσεις επικίνδυνες για τα παιδιά. Είναι σπασμωδικό εκ μέρους του κράτους να συλλάβει την εργαζόμενη. Να την πληρώσει ο αδύναμος κρίκος; Το παιδί έχει υποστεί κρατική βία. Θα κινηθώ νομικά.»

«Θεωρώ ότι μέσα από τα σόσιαλ βρήκε κάποιον συγγενή, δεν μας στεναγχωρούν οι διωγμοί για τα πιστεύω μας»