ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το «αντίο» των φίλων του

Γιάννης Ξανθόπουλος: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το «αντίο» των φίλων του

Οι φίλοι του 19χρονου αφήνουν ένα λουλούδι στον τόπο του τροχαίου και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη

Θρήνος επικρατεί στο Μενίδι με τον θάνατο του 19χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μενίδι, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Οι φίλοι του 19χρονου αφήνουν ένα λουλούδι στον τόπο της τραγωδίας και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Την ίδια στιγμή, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε εξετάσεις για να διαπιστώσουν οι γιατροί αν έχει υποστεί διάσειση.

Πώς έγινε το τροχαίο στο Μενίδι

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Δεκελείας. Το τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 19χρονος ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρότατα τράυματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, πήγες από την Τροχαία αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος που φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που παραβίασε STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί. Το αυτοκίνητο των 19χρονων, οι οποίοι πήγαιναν για δουλειά στην κάβα που εργάζονται, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.