ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση

Γιάννης Ξανθόπουλος: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο 19χρονος «έσβησε» επί τόπου μετά τη σύγκρουση του οχήματος με εκείνο του τραγουδιστή

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Θρήνος στο Μενίδι για τον χαμό του 19χρονου που «έσβησε» τα ξημερώματα στην άσφαλτο μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) ο γνωστός τραγουδιστής «κατέβαινε» τη λεωφόρο Δεκελείας στο Μενίδι, ενώ στο αντίθετο ρεύμα «ανέβαινε» το ΙΧ με τους δυο νεαρούς, οι οποίοι πήγαιναν για δουλειά.

Ωστόσο, από ένα STOP βγήκε ένα τρίτο όχημα, το οποίο, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, του έκοψε την πορεία και προσπάθησε να το αποφύγει πραγματοποιώντας ελιγμό. Όμως, δεν πρόλαβε να επανέλθει στη λωρίδα του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ΙΧ των δυο νεαρών.

Ο 19χρονος πέθανε επί τόπου ενώ ο δεύτερο επιβάτης του οχήματος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ. Παράλληλα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος νοσηλεύεται και εκείνος στο ΚΑΤ με ελαφρά τραύματα.

Δείτε εικόνες από το σημείο, όπου φίλοι του 19χρονου άφησαν λουλούδια:

Τι λέει ο αδελφός του τραυματία

Παράλληλα, ο αδερφός του τραυματία μίλησε για τις ώρες αγωνίες που ζει εκείνος και η οικογένειά του.

«Ο αδελφός μου είναι σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική» λέει ο αδελφός του τραυματία μιλώντας στο ALPHA.

«Οι γιατροί είναι σε αναμονή. Έχει χτυπήσει είναι σε κρίσιμη κατάσταση».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, λέει «ο αδελφός μου είναι 19 ετών. Το δυστύχημα έγινε ενώ πήγαινε στη δουλειά του στις πέντε το πρωί με τον φίλο του. Με ειδοποίησαν ότι είναι στο νοσοκομείο».

Το τρίτο όχημα

Ένα τρίτο όχημα αναζητούν οι Αρχές για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Μενίδι με έναν νεκρό, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο ALPHA, φαίνεται από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει ένα όχημα από STOP τη στιγμή που περνούσε ο τραγουδιστής.

Τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε ελιγμό για να το αποφύγει και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών. Ο ένας σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο άλλος δίνει μάχη στο ΚΑΤ για να παραμείνει στη ζωή.

Σχετικές ειδήσεις