ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητό του λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητό του λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση
Instagram

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου.

Στο βίντεο εμφανίζεται το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που έγινε το τροχαίο, ακριβώς πριν συναντήσει το όχημα και προκληθεί η μοιραία σύγκρουση.

Η ταχύτητα του οχήματος φέρεται να ήταν ιλιγγιώδης, καθώς πραγματογνώμονας αναφέρει στον Alpha ότι ήταν πολύ μεγαλύτερη των 80 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Γιώργο Καραμέρη, ο τραγουδιστής έτρεχε με ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη του ορίου, το οποίο στην συγκεκριμένη περιοχή είναι τα 50 χιλιόμετρα.

Ο τραγουδιστής, όπως λέει ο κ. Καραμέρης, τράκαρε «αφρενάριστος» με το όχημα των δύο νεαρών, εκ των οποίων ο ένας έχασε τη ζωή του και ο άλλος νοσηλέυεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα του Ξανθόπουλου να τρέχει στην Δεκελείας, προτού εμφανιστεί από το STOP το τρίτο όχημα, του οποίου ερευνάται η εμπλοκή. Ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει ελιγμό και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με το λευκό ΙΧ των δυο νεαρών να κόβεται στη μέση.