ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα – Φίλοι και συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση

Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα – Φίλοι και συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση
EUROKINISSI.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα (18/03) στο Σύνταγμα, με φίλους, συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών αλλά και απλούς πολίτες να ζητούν δικαίωση.

Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, η Μαρία Καρυστιανού απευθύνθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, συγκλονίζοντας κατά την ομιλία της.

«Η φωνή μας ενώθηκε μαζί με αυτήν 1,3 εκατ. Ελλήνων, μέσω του διαδικτυακού ψηφίσματος (σ.σ. για άρση της βουλευτικής ασυλίας πολιτικών προσώπων). Υπήρξε συγκάλυψη και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Πέντε μέρες μετά τη σύγκρουση, μάζεψαν τα συντρίμμια και μπάζωσαν τον χώρο, δεν άφησαν κανένα στοιχείο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Σήμερα το απόγευμα (18/03), φίλοι, συγγενείς των 57 ψυχών που «χάθηκαν» στα Τέμπη αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν στο Σύνταγμα, όπου διαδήλωσαν με βασικό αίτημα τη δικαίωση. Πέραν συμβολικών ενεργειών, οι παρευρίσκοντες άκουσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα την τοποθέτηση της κυρίας Καρυστιανού από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Σχετικές ειδήσεις