ΕΛΛΑΔΑ

«Και 16 να ήσουν δεν έχω θέμα» - Διάλογοι «φωτιά» καίνε το κύκλωμα μαστροπείας

«Και 16 να ήσουν δεν έχω θέμα» - Διάλογοι «φωτιά» καίνε το κύκλωμα μαστροπείας
Η 25χρονη που θεωρείται «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπών

Οι οδηγίες της 25χρονης σε ανήλικη να επιλέξει πελάτη - Οι «προσφορές» ναρκωτικών και τα σημεία συνάντησης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του κυκλώματος μαστροπείας, καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν οι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα στην 25χρονη που στρατολογούσε τις ανήλικες με μία εξ αυτών. Στον διάλογο φαίνονται οι οδηγίες της 25χρονης ώστε να επιλέξει τον πελάτη με τον οποίο θα κανονίσει το επόμενο ραντεβού.

25χρονη εγκέφαλος: Τελείωνε ρε φίλε, λεφτά θα πάρεις. Άσ' τον (...) γιατί είναι βλάκας. Αν είναι θα σου κανονίσω με τον άλλον που δίνει 200 ευρώ.

Ανήλικη: Γιατί;

25χρονη εγκέφαλος: Αυτός δίνει πιο πολλά ρε

Σε άλλο μήνυμα φαίνεται η συνομιλία της ανήλικης κοπέλας που ξεκαθαρίζει την ηλικία της στον πελάτη. Αντίστοιχα ο πελάτης δεν πτοείται, αλλά θέλει να προσφέρει στην ανήλικη και ναρκωτικά.

Ανήλικη: Ρε, άκουσέ με, σου είπα είμαι 17. Δεν έχω κλείσει ακόμη τα 18

Πελάτης: Καλά, και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα. Να σου πω, με έχει γκριτζάρει λίγο που με έκανες μπλοκ και εδώ δεν με δέχεσαι, είναι λίγο κάπως το βλέπεις; Τελικά πίνεις, κοπέλα μου να φέρω τίποτα;

Ανήλικη: Όχι, δεν πίνω

Πελάτης: ΟΚ, εγώ μόνο μαύρο αλλά έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που ζητάνε. Θα πας σπίτι νωρίς σήμερα, τι φάση;

Ανήλικη: Ναι, ρε συ, έχω τα δικά μου κι εγώ, κατάλαβες τώρα, είμαι ακόμη 17.

Στα μηνύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνονται και άλλα ανατριχιαστικά στοιχεία για το σημείο της συνάντησης αλλά και για χρήματα που θα έδιναν οι πελάτες στις ανήλικες.

Ανήλικη: Πού να έρθουμε; Δεν έχουμε χρήματα για ταξί.

Πελάτης: Πού είστε τώρα;

Ανήλικη: Γκάζι.

Πελάτης: ΟΚ, σκάω και πάμε εκεί Γκάζι, να αράξουμε στο ξενοδοχείο. Να ξεκινήσω;

Ανήλικη: Ωραία. Θα έχεις και τα 2.000 ευρώ μαζί σου;

Πελάτης: Στείλε φωτό ακούς;

Ανήλικη: Άσ' το αύριο.

Πελάτης: ΟΚ, αλλά θα φέρεις και τη φίλη σου, εντάξει;

Η 21χρονη αδελφή της 16χρονης που αποκάλυψε το κύκλωμα, υποστήριξε: «Έβλεπα συνομιλίες με άτομα που της ζητούσαν ραντεβού σε ξενοδοχείο. Ανησύχησα...». Αυτά τα μηνύματα την έκαναν να απευθυνθεί στους αστυνομικούς και να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του κυκλώματος μαστροπών.

Οι συνομιλίες των θυμάτων του κυκλώματος με την 25χρονη

Αποκαλυπτικά είναι τα μηνύνατα των θυμάτων της 25χρονης μαστροπού που έφερε στο φως το Newsbomb.gr. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι συνομιλίες ανάμεσα σε ένα από τα θύματα του κυκλώματος με την μαστροπό είναι αποκαλυπτικές:

25χρονη: Πάρε 150 εσύ, 150 πες της

Ανήλικη: Ρε φίλε και εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο, γιατί έτσι;

25χρονη: Σου απάντησε η...;

Ανήλικη: Αν είναι να πάω σε άλλους που δεν μου ζητάνε

Σε άλλη συνομιλία λένε:

Ανήλικη: Μισά - μισά, εσύ βγάζεις 100 έτσι

25χρονη: Εγώ δεν έχω φίλες και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ στα ... μου, αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά, αν είχα και άγω γονείς εντάξει

Ανήλικη: Ναι απλά αν είναι να μείνω με 50 ευρώ και να έχεις εσύ 100...

25χρονη: Εγώ με αυτά τρώω, αν δεν έχω και αυτά δεν τρώω καν και το ξέρεις!

Πάντως, η 25χρονη αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι ανήλικες ήθελαν να έχουν μια καλή ζωή.

Έξι συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας

Συγγενείς ανήλικων θυμάτων αλλά και της 25χρονης που φέρεται ως η «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, μιλούν για πρώτη φορά στον απόηχο των νέων στοιχείων για την υπόθεση.

Ήδη έχουν γίνει 6 συλλήψεις μελών της οργάνωσης που ωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία και στα ναρκωτικά. Με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν πως πολλά από τα θύματα είχαν παγιδευτεί και από το κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο, με επικεφαλής την 30χρονη Λορέλα, που προφυλακίστηκε.

Στη δικογραφία εκτός από τα ονόματα των 6 μελών του νέου κυκλώματος που έχουν ήδη συλληφθεί, αναφέρονται και τα στοιχεία 4 πελατών που πλήρωναν από 200 έως 400 ευρώ για να κλείνουν ερωτικά ραντεβού με ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 14 έως και 17 ετών.

Η μητέρα 15χρονης που μπλέχτηκε στα δίχτυα της οργάνωσης αποφασίσει να λύσει τη σιωπή της, στο Live News.

«Τα κορίτσια πάνε στο κλαμπ. Η (25χρονη) πήγαινε εκεί και ψάρευε τα κορίτσια και πέτυχε την παρέα αυτή των κοριτσιών και έτσι άρχισε το γλέντι».

Όπως λέει η 25χρονη «εγκέφαλος» το έπαιζε φίλη στην κόρη της και επιχειρούσε να την δελεάσει με χρήματα. Το παιδί της, όπως τονίζει, είχε προσεγγίσει παλιότερα και η Λορέλα.

«Μία 24χρονη, δεν το σκέφτεσαι ότι πάει να κάνει κάτι κακό και σε αυτή την ηλικία που είναι μικρά δεν το καταλαβαίνουν. Την βλέπουμε σαν πιο μεγάλη αδελφή τους. Για παράδειγμα γνώρισε τη δικιά μου, και το έπαιζε φίλη, η μεγαλύτερη αδελφή και με τον τρόπο της σιγά σιγά την έπαιρνε κοντά της. Της έλεγε να μου δίνεις 50 ευρώ για κάθε πελάτη».

Στα δίχτυα του κυκλώματος έπεσε και μια 17χρονη σήμερα, που παλιότερα είχε πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία σε γνωστή τηλεοπτική σειρά. Στενό συγγενικό της πρόσωπο ανέφερε στους αστυνομικούς, πως η ανήλικη παγιδεύτηκε από την 25χρονη και της έδινε 50 από τα 300 ευρώ που εισέπραττε μετά από κάθε ερωτικό ραντεβού.

«Είναι πολλά τα θύματα. Η Λ. και η Μ. κάνανε παρέα και έβρισκαν κορίτσια. Του έβαζαν να κάνουν διάφορα πράγματα. Είναι 0λόκληρο κύκλωμα από πίσω», είπε μητέρα ανήλικου θύματος.

Σχετικές ειδήσεις