ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ερωτήματα για το αν ο οδηγός που παραβίασε το στοπ ήταν ο πραγματικός

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ερωτήματα για το αν ο οδηγός που παραβίασε το στοπ ήταν ο πραγματικός

Σοβαρά ερωτηματικά σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Ξανθόπουλου για το αν ο οδηγός που παραβίασε το στοπ είναι αυτός που παρουσιάστηκε στις Αρχές

Ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε στο MEGA για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής και έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο δικηγόρος έκανε σοβαρή καταγγελία στον αέρα της εκπομπής τονίζοντας ότι υπάρχουν ερωτήματα για το αν ο οδηγός που παρουσιάστηκε στο τμήμα ήταν εκείνος που ενεπλάκη στο τροχαίο και παραβίασε το στοπ.

«Ειλικρινή ολόψυχη λύπη του Γιάννη για το συμβάν παρά το γεγονός ότι με τις συνθήκες που έγινε δεν έχει ευθύνη. Να μεταφέρω την ειλικρινή λύπη για την οικογένεια του θανόντα και τον τραυματισμένο. Θα μπορούσε να είναι ο Γιάννης στη θέση ενός εκ των δύο και μεταφέρω και την προσωπική μου λύπη»

«Είναι ξεκάθαρο προς το παρόν παρά το γεγονός ότι η δικογραφία είναι ακόμα προς σχηματισμό και δεν έχουμε λάβει ενημέρωση για το αποδεικτικό υλικό»

«Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός που παραβίασε το στοπ, σταμάτησε, είδε τι συνέβη, είδε τη σύγκρουση και τους τραυματίες και προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Εξαφανίστηκε για αρκετές ημέρες και όταν εμφανίστηκε κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα και όχι κάποιος άλλος που εμφανίστηκε για να τον καλύψει, για κάποιον λόγο που η αστυνομία πρέπει να λάβει υπόψιν της»

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» έγραψε στο Facebook ο Γιάννης Ξανθόπουλος.