ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν είμαι μαστροπός και εγκληματίας», απαντάει ο 36χρονος νάνος που συνελήφθη

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν είμαι μαστροπός και εγκληματίας», απαντάει ο 36χρονος νάνος που συνελήφθη

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο νάνος που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας 

Έσπασε την σιωπή του ο 36χρονος με νανισμό ο οποίος έχει συλληφθεί για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος νάνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαζόταν ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

«Δεν είμαι μαστροπός και εγκληματίας, είμαι παιδί ΑμεΑ και με έχουν βγάλει εγκληματίας», είπε κλαμένος στο STAR.

Ο ίδιος δήλωσε showman και είπε ότι ασχολείται με δημόσιες σχέσεις, ενώ διευκρίνισε ότι το ποινικό του μητρώο είναι λευκό.

«Πήγα σε ένα πάρτι δύο κοπέλες, ένας είχε διοργανώσει ένα μπάτσελορ. Είπα σε ένα φίλο που γνωρίζει κόσμο, είναι τατουατζής. Μου είπε ο διοργανωτής του πάρτι, το είπα στον Σταύρο, τις πήγα, χωρίς να ρωτήσω την ηλικία, καθώς πήγαινα στο δρόμο μου είπαν 17 στα 18, τις πήγα τις άφησα και έφυγα. Εξυπηρέτηση έκανα σε φίλο, δεν πήρα χρήματα. Δεν ξέρω τι έκαναν μετά όταν τις άφησα. Τα βάζω με τον εαυτόν μου, έχω απογοητεύσει τους δικούς μου ανθρώπους», είπε.

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι πελάτες και οι οδηγοί

Σύμφωνα με το MEGA, οι πελάτες, έξι εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, δεν έδειχναν τον παραμικρό δισταγμό ακόμη κι όταν ενημερώνονταν πως είχαν να κάνουν με έφηβες. Στο κύκλωμα, κομβικό ρόλο είχαν οι οδηγοί, εκείνοι που μετέφεραν τις μαθήτριες στα ραντεβού. Ανάμεσά τους κι ο 36χρονος με νανισμό, που κατηγορείται ότι πήγαινε τα κορίτσια σε ραντεβού εκτός Αττικής.

Η «Λορέλα», η «Μαρία» και οι κοινοί σύνδεσμοι

Χθες, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια τα δύο τελευταία άτομα που συνελήφθησαν για ανάμειξη στο κύκλωμα μαστροπείας. Ανάμεσά τους και ένας tattoo artist. Ο 55χρονος που κατηγορείται και για το κύκλωμα της «Λορέλας» τον περασμένο Ιανουάριο, από το 2021 είχε κάνει τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού με ανήλικα κορίτσια. Αντί χρήματων, τα πλήρωνε με τατουάζ.

Ο 55χρονος, μαζί με μία 26χρονη, φέρονται να είχαν εμπλοκή και με τα δύο κυκλώματα, αυτό της «Λορέλας» και εκείνο της «Μαρίας», με τις Αρχές να εξετάζουν εάν αυτά λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Τι αναφέρει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

«Όπως και σε προηγουμένη περίπτωση, δεν καταγγέλλουν τα ίδια τα θύματα, καταγγέλλει κάποιο συγγενικό πρόσωπο που αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτά τα παιδιά, ότι λείπουν αρκετές ώρες, νύχτα κατά κύριο λόγο, από το σπίτι, περίεργα μηνύματα με αγνώστους άντρες ή με κοπέλες οι οποίες τις παροτρύνουν να κάνουν κάποιες ερωτικές επαφές με αμοιβή», λέει, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτά που γίνονται σε βάρος τους είναι αδικήματα και ότι κάποιος τους εκμεταλλεύεται οικονομικά ουσιαστικά παρόλο που ‘κερδίζουν χρήματα’, θεωρούν ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό το αντιλαμβάνονται όταν τους το εξηγεί ο ψυχολόγος», όπως ανέφερε.

Όπως λέει η ίδια:

«Εδώ μιλάμε για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο με αμοιβή, δε μιλάμε για βιασμό. Παρασύρθηκαν και πήγαν και στο δεύτερο κύκλωμα, έχουμε κοινά θύματα αλλά έχουμε και κοινό δράστη. Έχουμε δράστη ο οποίος κατηγορήθηκε στην πρώτη δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο με αμοιβή και τώρα κατηγορείται και για μαστροπεία».