ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 52χρονος καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 19χρονης την ώρα του... μασάζ

Ρόδος: 52χρονος καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 19χρονης την ώρα του... μασάζ
Unsplash

Η 19χρονη ανέφερε πως ο 52χρονος, που καταδικάστηκε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της, τής αφαίρεσε το μπικίνι και ασέλγησε σε βάρος της με τα δάχτυλά του

Τον τρόμο βίωσε μία 19χρονη κοπέλα στη Ρόδο, όταν δέχθηκε να της κάνει μασάζ ένας 52χρονος, ο οποίος προχώρησε σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όλα συνέβησαν στις 18 Μαΐου 2018 στη Ρόδο, στο κατάστημα που διατηρούσε ο 52χρονος και στο οποίο εργαζόταν η 19χρονη κάτοικος Αθηνών και προσωρινά Κρεμαστής. Σχετική έγκληση υπεβλήθη την ακριβώς επόμενη ημέρα, με τον κατηγορούμενο να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσσού.

Πρωτοδίκως του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Στη συνέχεια όμως, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 19χρονης. Να σημειωθεί πως η Εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την ενοχή του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 19χρονη, ο μηνυόμενος προσεφέρθη και εκείνη δέχτηκε να της διδάξει θαλάσσιο σπόρ και μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως διατείνεται, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.

Ξάπλωσε και ο μηνυόμενος, όπως περιέγραψε, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα, ξεκίνησε τις μαλάξεις, που άρχισαν να γίνονται ενοχλητικές όταν αρχικά μετακίνησε το μαγιό της προς τα μέσα και πίεζε τον πισινό της. Όπως υποστηρίζει, ακολούθως γύρισε ανάσκελα, της ζήτησε να πάρει 12 βαθιές αναπνοές και συνέχισε το μασάζ στο στήθος της, ζητώντας της να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της, πράγμα που δεν δέχτηκε.

Ισχυρίζεται ότι αισθανόταν άβολα όταν της σήκωσε το πάνω μέρος του μαγιό της και ήταν τρομαγμένη και ότι σε κάποια στιγμή της έπιασε και τα δύο της στήθη κάνοντάς της κομπλιμέντο. Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, συνέχισε τις μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dimokratiki.gr, η 19χρονη υποστήριξε ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και ότι της αφαίρεσε εντελώς το μπικίνι της με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή και ότι ασέλγησε εις βάρος της με τα δάκτυλά του. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε.