ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Το μήνυμα Γεωργιάδη

Μαθητική παρέλαση
Newsbomb.gr

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, ευχήθηκε να συνηδειτοποιήσουμε όλοι την αξία της πίστης όσο και της αγάπης για την πατρίδα

Με τέσσερα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που άρχισε στις 12:15 στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Της Φανής Χαρίση

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της παρέλασης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε ότι «η Ελλάδα κατάφερε όχι μόνο να απελευθερωθεί αλλά να είναι ανάμεσα στις πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη με τις πιο ισχυρές Δημοκρατίες. Τα επόμενα 200 χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα με ενότητα, σύνεση και σωφροσύνη».

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος, ευχήθηκε να συνηδειτοποιήσουμε όλοι την αξία της πίστης όσο και της αγάπης για την πατρίδα.

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, τόνισε ότι σήμερα τιμούμε τους ήρωες και τις ηρωΐδες του 1821 που έδωσαν τη ζωή τους για να έχουμε ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία και πρόσθεσε ότι αγωνίστηκαν και για ενα κράτος, το οποίο θα έχει κανόνες, ισότητα και Δικαιοσύνη.

Τέλος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, δήλωσε ότι θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία και σήμερα τιμούμε εκείνη τη στιγμή που γεννηθήκαμε ως ελεύθερο κράτος κι ότι οφείλουμε ευγνωμοσύνη σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν.