ΕΛΛΑΔΑ

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός λεωφορείου που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός λεωφορείου που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού

Σε βάρος του οδηγού λεωφορείου επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας.

Σε βάρος του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα, ενώ απολογούμενος στην 17η τακτική ανακρίτρια φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΥ:

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ' οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα το περιστατικό συνέβη στον τερματικό σταθμό, όταν ο 52χρονος οδηγός αποπειράθηκε να κάνει άσεμνες πράξεις και προχώρησε σε ανήθικες προτάσεις ενώ σοκάρει ότι προσπάθησε να βγάλει τα ρούχα της γυναίκας.

Η ίδια αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τότε εκείνος σταμάτησε. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο οδηγός στην συνέχεια ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο και την άφησε σε μια στάση.

Αμέσως μετά, η 53χρονη ενημέρωσε την αστυνομία. Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.