ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές τρόμου στην Πέλλα για δύο γυναίκες: Τις φίμωσαν και τις έδεσαν για να της ληστέψουν

Στιγμές τρόμου στην Πέλλα για δύο γυναίκες: Τις φίμωσαν και τις έδεσαν για να της ληστέψουν

Κινηματογραφική ληστεία σε χωριό της Πέλλας με θύματα δύο γυναίκες

Στιγμές τρόμου βίωσαν δύο γυναίκες στο χωριό Ριζό της Πέλλας καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (22/3) έζησαν το πιο εφιαλτικό βράδυ της ζωής τους.

Πρόκειται για μία 64χρονη και μία φίλη της. Η οικογένεια της 64χρονης εκείνο το βράδυ έλειπε και κάλεσε μία φίλη της να τη φιλοξενήσει. Οι δύο γυναίκες ξάπλωσαν σε διαφορετικά δωμάτια να κοιμηθούν. Η φίλη της 64χρονης ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο και σηκώθηκε να ελέγξει.

«Κατά τις 03.15 που είδε το ρολόι της, άκουσε τον θόρυβο που έσπασαν το παραθυράκι από το WC, άναψε το φως και άνοιξε την πόρτα. Εκείνη την ώρα έβαζε το πόδι του ο ένας μέσα», ανέφερε μιλώντας στο Mega ένα από τα θύματα για τις στιγμές πριν τον εφιάλτη.

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του, φίμωσε την γυναίκα, την πήρε, την έσυρε μέχρι τον καναπέ.

«Εκείνη την ώρα μπήκε κάποιος, μου έκλεισε το στόμα και μου λέει ‘σσσ’, μη μιλάς», λέει το θύμα που είναι ακόμα τρομοκρατημένο.

Επί μία ολόκληρη ώρα οι πέντε δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου έψαχναν για χρήματα και κοσμήματα, με τις δύο γυναίκες να είναι δεμένες και φιμωμένες στο υπνοδωμάτιο.

«Ήταν ντυμένοι στιλ σεκιούριτι, με full face, με γάντια, με απειλούσαν, έλεγαν πού είναι τα λεφτά, δώσε μας τα λεφτά. Βρήκανε κάποια χρήματα σε πορτοφόλι, πήρανε κάποια ρολόγια, τα πάντα, ό,τι βρήκανε», συνέχισε περιγράφοντας τους δράστες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αποχώρησαν σαν κύριοι με το όχημα της 64χρονης. Σημειώνεται ότι οι αρχές έχουν βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που καταγράφει την πορεία του κλεμμένου οχήματος μετά την ληστεία σε βάρος τη γυναίκας.

Όπως λέει ο δικηγόρος της 64χρονης:

«Η αγριότητα με την οποία λειτούργησαν οι δράστες δείχνει ανθρώπους που έδρασαν με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Αναμένουμε από τις Αρχές τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους».

Σημειώνεται ότι η 64χρονη έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με την ίδια να ζει πια με τον φόβο αυτόν.

«Μου φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Με έδεσαν στο κρεβάτι, στα χέρια και στα πόδια. Μου έκοψαν την ανάσα. Έπαθα κρίση πανικού. Προσπάθησα να συνεργαστώ για να παραμείνω ζωντανή», ανέφερε.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, κάλεσε τις Αρχές να εντοπίσουν σύντομα τους δράστες.

Δείτε στο βίντεο του Mega που ακολουθεί πώς περιέγραψε το θύμα τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε:

Διαβάστε επίσης:

Άνω Λιόσια: «Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου» - Τι λέει η 53χρονη που κατήγγειλε την προσπάθεια βιασμού

Φυλακές Αλικαρνασσού: Τον τσάκωσαν με το κινητό μέσα στο κελί

Μάτι: Πολυεγκαυματίας ζητεί την άσκηση δίωξης σε βάρος του Νίκου Τόσκα - Γιατί τον κατηγορεί