ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές, λέει ο Λύτρας

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές, λέει ο Λύτρας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα η 28χρονη είχε αναφέρει και στην αστυνομία τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλήσε στο MEGA για την υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η οικογενεια του δράστη τον έχει προσεγγίσει προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο κύριος Λύτρας επιβεβαίωσε την είδηση, ωστόσο όπως είπε, δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση, καθώς θέλει να μελετήσει την υπόθεση και κυρίως τους φακέλους του δράστη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές και απόρησε μάλιστα για ποιο λόγο εάν έχει τόσο βαρύ ιστορικό, όπως αναφέρεται από την οικογένειά του, δεν συνέχισε να νοσηλεύεται.

«Έχω μιλήσει με την μητέρα του, με τον θείο του, έστειλα συνεργάτη μου στον ίδιο, που έχει περάσει από ανακριτή και έχει πάρει προθεσμία για την Πέμπτη, δεν έχω απαντήσει ακόμα, δεν έχω δει δικογραφία, δεν έχω παρακολουθήσει το περιστατικό. Αυτό που μου μετέφεραν οι δικοί του για το ότι δεν εργαζόταν, νοσηλευόταν στα νοσοκομεία, στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί, ενώ έχει νοσηλευτεί και στο Αττικό, με πολύ σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Ναρκωτικά έκανε πριν πάρα πολλά χρόνια, σύμφωνα με την οικογένειά του, τα έχει σταματήσει. Μέχρι 9 Μαρτίου έμεναν μαζί με την κοπέλα», σημειώνει ο γνωστός δικηγόρος.

«Ζήτησα από την οικογένεια τους φακέλους του συγκεκριμένου ανθρώπου από τα ψυχιατρικά ιδρύματα , για να δούμε εάν πράγματι είχε καποιο πρόβλημα ή όχι. Έχω μία πληροφορία ότι και η κοπέλα έχει μιλήσει στην αστυνομία για τα ψυχιατρικά προβλήματα του 39χρονου», συμπλήρωσε, ενώ κλείνοντας τόνισε ότι «Δεν έχω δώσει κάποια απάντηση, η πληροφόρηση που έχω από την οικογένειά του είναι ότι έχει πολύ βαρύ ιστορικό και μου κάνει εντύπωση πώς δεν συνέχισε να νοσηλεύεται».