ΕΛΛΑΔΑ

Car surfing: Νέο επικίνδυνο challenge - Παριστάνουν τους Superman στις οροφές αυτοκινήτων (vid)

Car surfing: Νέο επικίνδυνο challenge - Παριστάνουν τους Superman στις οροφές αυτοκινήτων (vid)

Άνδρας πήδηξε στην οροφή αυτοκινήτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και παρίστανε τον Superman

Σοκ προκαλεί το νέο challenge που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα με την ονομασία car surfing και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό.

Δυστυχώς αυτό το challenge έφτασε και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Ένας νεαρός είχε ξαπλώσει πάνω στην οροφή αυτοκινήτου την ώρα που αυτό κινούταν κανονικά στον δρόμο.

Ο νεαρός είχε ανοίξει τα χέρια του και κρατιόταν από το πάνω μέρος κάθε μπροστινής πόρτας. Από πίσω εξείχαν τα πόδια του δεξιά και αριστερά από την αεροτομή και με αυτόν τον τρόπο στηριζόταν πάνω στο αυτοκίνητο όσο αυτό προχωρούσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μίλησε στο Mega και παρουσίασε την εκδοχή του λέγοντας ότι δεν είχε καταλάβει τι έγινε και ότι ένας «τρελός άγνωστος πήδηξε στο αυτοκίνητό μου»

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα «μπαμ» και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας... Βγήκε σου λέω από ένα αμάξι και πήδηξε πάνω στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση».

«Άμα είδες πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι... Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».