ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Αυτοί είναι οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Αυτοί είναι οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, με αφορμή τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Ελένη, ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της στο νησί της Ρόδου.

Με την αποτρόπαια δολοφονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων της 28χρονης Κυριακής ασχολήθηκε η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

Στην εκπομπή συμμετείχε και το πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ο οποίος καθήλωσε και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι δολοφόνοι της Ελένης»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η κόρη του, ένα χρόνο πριν από την δολοφονία της το Νοέμβριο του 2018, είχε μεταβεί μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και είχε καταγγείλει τον βιασμό της. Ωστόσο, οι δύο αστυνομικοί του τμήματος δεν της έδειξαν την προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό που έπρεπε χαρακτηρίζοντας τους ως «τους πρώτους δολοφόνους» της κόρης του.

«Εγώ θέλω να σταθώ σε ότι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης για να συμπληρώσει, «κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου. Οι πρώτοι δολοφόνοι. Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, αυτοί οι δύο, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, της Ελένης, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως, να το ακούμε καθαρά όλοι μας, και έδωσαν κατάθεση γι’ αυτό το… περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη; Δεν ξέρω... Δεν ξέρω... Πάντως εγώ τους θεωρώ πρώτους δολοφόνους του παιδιού μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί.