ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν είναι άρρωστος, είναι δολοφόνος»

Άγιοι Ανάργυροι, δολοφονία

Τι λέει η ξαδέρφη της 28χρονης για τη δολοφονία της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων 

Την ώρα που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, η ξαδέρφη της ξέσπασε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

«Παιδιά, θέλει να βγει άρρωστος. Δεν είναι άρρωστος, είναι δολοφόνος», λέει και στρέφεται και κατά του αστυνομικού από την Άμεση Δράση για τη φράση που προκάλεσε σάλο «το περιπολικό δεν είναι ταξί, κυρία μου».

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί ενώ μια κοπέλα ζητά βοήθεια γιατί φοβάται;», διερωτάται και είναι απόλυτη: «Δεν υπάρχουν συναισθήματα. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι οι στιγμές που έχεις ζήσει με την Κυριακή και οι στιγμές που έχεις μιλήσει μαζί της».

Ο πατέρας της Κυριακής είχε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως το παιδί του δολοφονήθηκε. Είχε πει ότι θα τη ντύσει νύφη και θα την αποχαιρετήσει... Ήταν υποβασταζόμενος και συνόδευσε το φέρετρο της κόρης του μέσα στην εκκλησία ενώ η μητέρα της δεν άντεξε από την συγκίνηση και κατέρρευσε φωνάζοντας, «είναι ψέμα».