ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η 28χρονη - «Είναι ψέμα» φώναζε η μητέρα της

Άγιοι Ανάργυροι: Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η 28χρονη - «Είναι ψέμα» φώναζε η μητέρα της
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή - Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από το χέρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στους Αγίους Αναργύρους συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι για το τελευταίο αντίο στην νεαρή που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, με τους γονείς της να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο πατέρας της υποβασταζόμενος συνόδευσε το φέρετρο της κόρης του μέσα στην εκκλησία, ενώ η μητέρα της δεν άντεξε από την συγκίνηση και κατέρρευσε φωνάζοντας, «είναι ψέμα». Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έντυσε την μονάκριβη κόρη της νυφούλα, όχι για να την καμαρώσει, αλλά για να την θάψει, για πάντα, μαζί με όλα της τα όνειρα, που της έκοψε ο άνθρωπος, που κάποτε αγάπησε και μοιράστηκε τη ζωή της μαζί του, αλλά τόσο βάναυσα της αφαίρεσε τη ζωή.

Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Η Κυριακή κηδεύτηκε σε λευκό φέρετρο, ντυμένη νύφη, με λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ η οικογένειά της μοίρασε κουφέτα στους παρευρισκόμενους.

Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Την ίδια ώρα το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων πέρασε ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της Κυριακής, προκειμένου να απολογηθεί, ενώπιον της 25ης ανακρίτριας.

«Είχε χάσει όλο της το αίμα, δεν θα προλάβαινε το ΕΚΑΒ»

Να σημειώσουμε πως η αδικοχαμένη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει προστασία.

Η φαρμακοποιός που έλεγξε τον σφυγμό της μετά το έγκλημα, όπως ακούγεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας, μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» περιγράφοντας τα τραγικά λεπτά μετά την επίθεση.

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές καθόλου. Εγώ αυτό που μου ζήτησαν οι αστυνομικοί έκανα, ζήτησαν αιμοστατικές γάζες, γάντια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες. Με τόσες μαχαιριές, τι να σταματήσεις; Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε. Μου ζήτησαν τα παιδιά και έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό. Μου το ζητήσανε, εγώ ψηλάφισα στο λαιμό και δεν είχε η κοπέλα. Όλες οι μαχαιριές θεωρώ… Η κοπέλα ήταν μπρούμητα, δεν είδα πού ήταν, αλλά από το αίμα… η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές. Ήταν ξαπλωμένος. Δεν είδα, δεν πλησίασα τον δράστη», είπε αρχικά.

«Ήταν η κυρία, η οποία είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω ακριβώς τη θέση της, η οποία έκλαιγε στην κυριολεξία. Εγώ βγαίνοντας για να φύγω άκουσα που φώναζε για την κοπέλα "Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ". Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω μία πνοή. Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό, να ήταν το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο το αίμα που έφυγε γρήγορα που δεν ξέρω εάν θα προλάβαιναν το παραμικρό», ανέφερε η φαρμακοποιός.

Σχετικές ειδήσεις