ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τη Λαβίνια Σταθάκη - Πέθανε η fashion blogger

Θρήνος για τη Λαβίνια Σταθάκη - Πέθανε η fashion blogger

Η κηδεία της γνωστής blogger θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου

Έφυγε από τη ζωή η Λαβίνια Σταθάκη, μία από τις πιο επιτυχημένες fashion και beauty bloggers, ενώ αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής», αναφέρεται στην ανάρτηση και από κάτω πλήθος κόσμου έσπευσε να συλληπηθεί για την απώλεια της blogger.

Η Χριστίνα Πολίτη συγκλονισμένη μοιράστηκε μία φωτογραφία με την Λαβίνια Σταθάκη, γράφοντας: «Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό.

Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή.. μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι.. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας».