ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαψεύδει τη Μαρία Καρυστιανού

Τέμπη: Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαψεύδει τη Μαρία Καρυστιανού

Τέμπη: Τι ανέφερε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Σε κατηγορηματική διάψευση φράσης της Μαρίας Καρυστιανού για την υπόθεση των Τεμπών, προχώρησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διέψευσε κατηγορηματικά πως παρέπεμψε την Μαρία Καρυστιανού στην εκκλησία, όταν εκείνη της ζήτησε δικαίωση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η κ. Αδελίνη ανέφερε: «Ο λόγος που δεν τοποθετήθηκα είναι ο σεβασμός στα θύματα αυτής της τραγωδίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε ότι απαιτείται, τους έστειλα για παρηγοριά στην εκκλησία.

Διαψεύδω ότι έπραξα με τέτοιον κυνισμό σε οποιοδήποτε συγγενή θύματος των Τεμπών. Αψευδής μάρτυρας των όσων λέω είναι η παραγγελία, σύμφωνα με την οποία ζητώ να γίνουν όλα όσα πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ο αβάσταχτος πόνος και η δίκαιη οργή από τους συγγενείς δικαιολογεί την παρερμηνεία κάποιων πραγμάτων που μπορεί να ειπώθηκαν στο γραφείο μου. Τους διαβεβαιώνω όμως πως δεν είμαι απέναντί τους αλλά είμαι μαζί τους».