ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πανικός στο νοσοκομείο από τον «πόλεμο» ζευγαριού

Νοσοκομείο Βόλου
Αρχείου Intime

Ο 40χρονος εμφανίστηκε μαινόμενος στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε «να την σκοτώσει και να την κάψει», ενώ την κλώτσησε

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν προχθές το βράδυ στο νοσοκομείο Βόλου, όπου ένα ζευγάρι ήρθε κυριολεκτικά στα χέρια με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί και σήμερα να αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το gegonota.news όταν η μητέρα που έχει την επιμέλεια της 13χρονης κόρης τους, τη μετέφερα στην παιδιατρική κλινική χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τον πατέρα, εναντίον του οποίου ωστόσο έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Ο 40χρονος εμφανίστηκε μαινόμενος στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε «να την σκοτώσει και να την κάψει», ενώ την κλώτσησε.

Ακολούθησε πανδαμόνιο με γιατρούς και νοσηλευτές να επιχειρούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ κλήθηκε η ασφάλεια του νοσοκομείου για να τους χωρίσει και να απομακρύνουν τον άνδρα.

Ο 40χρονος αρνήθηκε να φύγει και η γυναίκα καλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντάς τον για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.